PAITAKUVA KILPAILU!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 29.5.2006.

 1. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  mul on pari ehdotusta ku rupesin hiukka miettii..tosin ei ole vielä päässyt bittiavaruuteen asti..täytyypä skannailla joku päivä.. :odroll:
   
 2. nash

  nash 3rd gear

  voisko näillekin sivuille saada jotain eloo, kun on aikas hiljasta :odroll:
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  Kaikki on talleissa rodeja rakentelemassa, ei tänne jouda ylimääräsiä kirjottelemaan...
   
 4. KarmoK

  KarmoK 1st gear

  Kauluspaita idea oli hyvä.
  Jos paita on hyvää materiaalia ja siinä esim. kerhon brodeeraus hihassa tai taskussa sillä olisi enemmän käyttöä kuin t-paidalla ja talvella ja viileillä ilmoilla (80 % vuodesta) olisi tyylikkäästi näkyvillä minkä alan henkilö on liikkeellä.

  Kerhon logo on tyylikäs kuva ja vaikka se ei lapsia pelotakkaan niin silläkin saa tarpeeksi huomiota.

  Muutenkin kuvasta; niin mielestäni kerhon paidassa ei tarvita kovin provosoivaa tai muuten erikoista kuvaa. Tyyli on pääasia. Kuitenkin täytyy juuri huomioida se että makuja on monenlaisia. (esim minä en arvosta rat-Finkktyyliä enkä eye balsseja tms.)
   

Kerro tästä muillekin!