Pakokaasujen virtausrajoitin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja the_spy, 15.6.2007.

  1. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Mitä hyötyä kyseisestä vekottimesta on? Poistin sen käytöstä omasta '87 capricesta ja käynti parani, pitäiskö kumminkin laittaa takasin vai onko se vaan yksi näistä lukuisista saaste laite turhuuksista?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    meinaatko sitä läppää heti pakosarjan jälkeen toisella puolella? jos sitä meinaat niin se on kylmänä kiinni ja lämmittää imusarjan nopeasti pakokaasujen lämmöllä. kesäautossa sitä ei tarvitse mutta jos on ympärivuotinen auto niin ei aivan turhakaan toimivana ole.
     
  3. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Ok, se on suht helppo laittaa takasin paikoilleen sitten kun talvi tulee joten jätän sen varmaan pois pelistä. Kiitti tiedosta
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    kannattaa tsekata että liikkuu helposti ja jos on joku alipainekello kyljessä että se toimii myös..
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Säästää talviajossa paljon bensaa. Imarin ja kaasarin nopeamman lämpeämisen vuoksi ryyppy tippuu pois päältä paljon aikaisemmin. Lyhyessä nurkka-ajossa talvella tuo läppä säästää varmasti kohteesta riippuen joku 3-6 L satasella.. Siis ajossa , jossa ajetaan muutama kilsa sammuksiin. Jäähtymistä. Uudestaan käyntiin. Kesäautossa sillä ei ole merkitystä, jos sen poistaa.
     
  6. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Ok, se oli vähän jumissa joten ruikkasin vähän rost offia sihen ja tökkisin ruuvarilla niin rupes liikkumaan paremmin, mulla kyllä tuntuu menevän tuo ryyppy pois päältä kun kerran kaasua painaa, talvellakin.
     

Kerro tästä muillekin!