Pakoputkea, Ruostesuojausta ja Vinyyliä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mane, 27.11.2001.

  1. mane

    mane 1st gear

    Nyt tarvittaisiin vastauksia pariin kymysykseen...
    Jos ja kun vedän autooni tuplaputket, ja siirrän tankin keskelle autoa, niin tarviskos putkiin tehdä jotain lämpöeristeitä tonne tankin viereen..?

    Ja sitte.. Jos ja kun hiekkapuhaltelen noita alustan osia, ja vähän koriakin, niin mikä ois sovelias maali heti sen jälkeen levitettäväksi, joka samalla ois halpa, ja yhteensopiva pintamaalin kanssa..?

    Ja sitte vielä... Millä saisin helpoiten nypittyä katosta ton vinyylin pois..?
     
  2. JR

    JR Gearhead

    Eipä ole lämpöeristeitä tullut tehtyä, eikä autot ole ainakaan vielä palanut. tuskinpa putket lämpenee niinkin takaa enään niin paljon, että ongelmia tulisi. Vedä sinne pohjaan ferreksiä tai jotain muuta ruosteen esto pohjamaalia.
     
  3. naapukka

    naapukka 1st gear

    Unohda se ferrex. Saattaa reakoida pintamaalin kans. Kato tosta maalausvinkeistä. Tää epoksi on hyvä ja edullinen...
     

Kerro tästä muillekin!