Pakoputkien lähdöt valusarjoista..?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Volvo_5.7, 30.11.2008.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo, tuli hommattua blatseri jossa sbc 350 ja siinä valusarjat. Meinasin tehä siihen uudet putket kun noi vanhat on vähintäänkin paskat. No mullapa ei oo ennen ollu valusarjoja, niin onkos noihin saatavana niitä "lähtöjä" niinkuin peltisarjoja varten on. Eli se laippa ja ekat 10cm putkea mistä lähdetään sitten askartelemaan röörejä.

    millanes tiiviste siellä sitte on, joku sellanen rinkula vai? onks niitä sit hirmusti eri kokoja, vai onks tolaset pikkulohkot aina samankokosilla lähdöillä? 2"?
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    muista en tiedä mut, ite olen hakenu paikallisesta varaosa putkasta pösön(407?) pakoputken tiivisteitä.... se on semmonen ns.donitsi eli massa tiiviste ja tiivistyy hyvin sinne rosoista valusarjaa/kieroa pakoputken laippaa vasten , ja sisälle hakenu samasta puljusta "suppari putken" mikä pitää donitsin paikallaan et ei luiskahda "sisälle"!!
     
  3. Stingray

    Stingray Gearhead

    Marteliuksesta löytyy 2" lähtöä ja (3-pulttista) laippaa, Us-Partsista löytyy hyllystä oikea tiiviste.

    Mun Capriceen oli vissiin jossain vaiheessa vaihdettu toinen pakosarja, koska toiseen meni se kartion mallinen rinkulatiiviste, mutta toisessa se kartio oli osa sarjan valua. Siihen puoleen en pistänyt muuta kuin hiukan tiivistetahnaa väliin ja hyvin toimii.
     

Kerro tästä muillekin!