palaneen haju

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mattamusta, 16.3.2004.

  1. mattamusta

    mattamusta 1st gear

    onko kellään mitään hyvää arvausta/tietoo, kun chev. luminasta tulee jostakin palaneen kumin haju aina ajon jälkeen. renkaat ei hinkkaa mihinkään eikä jarrut laahaa, eikä pakoputki osu mihinkään, niin että missä vika?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olet polttanut ajellessasi liikaa nakkia. Ne renkaat ja pyöräkoteloihin roikunut kumi haisevat aikansa :wink:
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Hihna luistaa hieman. Näin ainakin mulla Astrossa.
     
  4. Konte

    Konte 1st gear

    Aina välillä tulee TransSportista tuollanen "kuminkäry" mutta ei aina. Voisko hihnan luistaminen johtua kosteudesta tms? Auttaako kiristäminen vai meneekö hihna uusiksi?
     
  5. Mikey

    Mikey 1st gear

    Minulla hihna kului ennätysvauhtia viallisen laturin takia ja silloin oli jatkuvasti palaneen kumin hajua ohjaamossa. Jos hihna on niin syvällä hihnapyörässä että "tekstiilikerros" ottaa kiinni niin sitä ei saa enää millään pitämään.
     
  6. mattamusta

    mattamusta 1st gear

    mulla haju ei tuu hyttiin vaan haisee ulkopuolella
     
  7. Konte

    Konte 1st gear

    Sama juttu, tuoksahtaa ulkopuolella eikä käryä aina. Autossa on ABS ja TCS ja joskus panin merkille, että käry tuleepi taajamassa ajettaessa livakoilla keleillä kun kojelaudan TRACTION merkkivalo syttyilee ja sen jälkeen parkkiin. Sama käry tuntuu toisaalta joskus kun tulee motarilta parkkiin. Tyhmä mielleyhtymä, että olisko tuolla ABS/TCS:n jarruttelulla tai motarilta tultaessa katalysaattorilla mitään tekoa asiassa?

    Aikanaan ihka uudessa farkkuGolfissa oli sama juttu satunnaisesti(kuminkäryä) eikä siihen mitään syytä löytynyt huollosakaan.

    Talbot Horisonttikin kärysi mutta siihen löytyi syykin :grin:
     

Kerro tästä muillekin!