Palikkaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 2.12.2003.

  1. Slam454ss

    Slam454ss 1st gear

    Kertokaahan mistä kaikkialta löytyis palikkaa (kori yms. höpöhöpö tuuninkia) tollaseen 454ss pickuppiin.
    Sitten jos joku olis löytäny netistä jotain artikkeleita hydrauliikka asennus kuvia / muuta tietoa linkkejä kehiin vaa.
    Omassa nyt edessä 4" ja takana 6" ja takaa ei kyllä paljoo enää pysty ottaa kun alkaa tuo perämurikka ottaa lavan pohjaa kiinni, eli jotain tarttistehä et sais ton kesäks "maihin".
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Näiden linkkisivuilta löytyy jkv palikoita myyvien liikkeiden osoitteita

    Täältä mulle tuli maanantaina postissa todella kattava pickup osakuvasto. Oli vaan päässyt postilla kastumaan matkalla :smile:
     
  3. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Me asennettiin just eilen kevrin kanssa omaan sivuputket,,tuli aika sikaröheet jytinät ja näköä..pitäs ruveta kattelee melkee jotain kunnon alustapakettia tohon että uskaltas polkasta mutkasellaki :smile:
     

Kerro tästä muillekin!