Paniikkinappulaa on jo painettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja human62, 30.9.2008.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kiitos työpanoksesta. Kyllä osingot oli kivoja siitäkin firmasta niin kauan kun siitä puolet oli hallinnassa.
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Löytyy useampikin pelto täynnä moisia jotka tämän syksyn aikana sinne kerätty ja laitetaan kuntoon ja myhydään.
    Nyt menee halvat käöteiskaupalla kuin siimaa.


    Toki saa.. Volvoja ei ole nurkissa edes tuttavapiirissä mutta VAG yhtymän tuotteita aina Diesel Golfista 200 Turbo rinkulavolkkareihin.

    Ja Tosiaan näillä ritsoilla ajelu on elämäntapa olen huomannut.
    Jokin oman onnistumisen ja systeemin kampittamisen ilo siinä on pakko olla???
     
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Puhut vähän mutta asiaa ja se GSXR pitää olla tonninen eikä mikään vanha 750/1100 taikka 7/11 hybridi.
    Juurikin erään rinkulavolkkari mekatsun kanssa juttelin ja hän mainitsi että ensi kesäksi pitää saara tollanen GSXR 1000... mä pärähdin että MITÄ?
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    No eipä oikeastaan. Jos työmatka on joku alle 5km ja sen tarvii ajaa vain kaksi kertaa arkipäivänä, Prisma, Alko, Posti, Kerhotalli, Matkahuoto, Kukkakauppa, Kauppatori ja Nakkikioski sijaitsee alle kahden kilometrin sisällä niin vuodessa ei tule kovin hirvittäviä kilometrimääriä.
    Pelkästään uuden auton arvonalenemalla tulee kilometrihinta niin korkeaksi että taksillakin pääsee halvemmalla joka kerta kun jossain käy.
    Toista on sitten mikäli työn puolesta joutuu ajamaan enemmän, niin usein siihen on työnantajallakin jonkinlainen ratkaisu.
    Jos oma vanha reppana käyttöauto nolottaa jostain syystä niin tottakai silloin joutuu oman egon pelastamiseksi sijoittamaan hieman tyyriimmän näköiseen mitä naapurilla on..
    :odroll:
    No, näitä syitä voi olla vaikka minkälaisia. Jokainen punnitsee oman todellisen auton käyttötarpeensa henkilökohtaisesti, ja ymmärrän vallan mainiosti tilanteen että käsistään kätevä mies ottaa käyttöautokseen jonkun parin satasen heittopommin mielummin kuin lyhentää sitä avensiksen lainaa parilla satasella kuussa. :wink:
     
  5. Jome

    Jome Gearhead

    Niin nähtäväks jää kuinka syvälle mennään. Edellisestä lamasta mulla ei oo muistikuvia. Siitäkin kuitenkin on selvitty...
     
  6. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Velli-perseiden paskapuhetta! Ei sieltä mitään lamaa tule. Tuommonen pieni tilastollinen notkahdus on ihan saman'moista kun nuo hihhulit huutaa kasvihuoneilmiötä, vaikka kyseessä on maapallon ihan normaali lämpötisyklin vaihtelu. Raha on luotu kiertämään.
     

Kerro tästä muillekin!