Pappiksen sylinterin poraus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja flw-65, 22.8.2009.

  1. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Mikä on suurin ylikoko, johon pappatuntukan sylinterin voi porata ? Vakiomäntä on 38 mm, mutta voishan sinne laittaa hiukan suuremmankin männän...tulis lisää vääntöä :wink:
     
  2. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Mopo-Sportin luettelo auki ja katsomaan mihin asti mukeja löytyy?
     
  3. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Kannattaa varmistoo että saat vielä viimesen ylikoon mäntiä enneku...
    Koot taisi olla +0.25 välein aina 39,25 asti.
    JA männäntapin paksuus kato myös.

    Urkonen ainakii toimittaa, jos mistään lähempöö et sua, hällä on Thunderiin kaikkee.
     
  4. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Nii, ja löyvä jostain siihe 12mm Bing, semmosella loivalla kaarella oleva kiinteä kurkku, -61 Thunderissa oli semmoset ja ne kiellettiin het, ku oli voimaa...
     
  5. flw-65

    flw-65 3rd gear

    :oops: Täytynee tunnustaa, että porasin alkuperäisen bingun 13mm, tais mennä jonkun kymmenyksen ylikin... :rotfl: . Saman homman tein sille 90asteen kurkulle. Nyt ottaa kierroksia eri malliin, kuin ennen ! Hyvin muistuu mieleen komenkymmenen vuoden takaiset ajat kun viilailin sportti Tunaa... :soosoo:
     
  6. street and race

    street and race Gearhead

    41mm mäntä oli muistaakseni suurin minkä sai. Tosin ei sitä varmasti enää siittä isommaksi saa porattua edes muulla männällä kun sylinteri putki on jo 41mm melko olematon. Tai hommaa siihen se pappiksen oma 65cc pytty niin kyllä lähtee. Niitä sai ainakin joku viis vuotta sitten uutenakin
     
  7. flw-65

    flw-65 3rd gear

    8) 41 mm männällä tulisi sylinterintilavuudeksi huimat 56,74 cc :lol: . Se 65 cc sylinteri on kyllä täysin kiven alla nykyään... :cry: Moposportista saisi männän aina 44,00 mmm asti, mutta se orkkispytty on siis liian ohutta tavaraa :-?
     
  8. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Voiko sitä putkittaa
     
  9. street and race

    street and race Gearhead

    Siihen kuusviitoseenhan 44mm mäntä on. Voihan sen ehkä putkittaa, ei pysty sanomaan kun ei enää semmosia pyttyjä oo että vois luntata. Se pitää ottaa huomioon että tolla 65cc sarjalla joutuu jo lohkoja avartamaan että saa sylinterin paikalleen isomman sylinteri putken takia.

    Tai hommaa jostakin supikan 75cc pytty :rotfl: :poff:
     
  10. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Jos on pelit ja vehkeet käytössä sekä vähän intoa/taitoa niin tollasen pytyn tekee itte alusta asti
     

Kerro tästä muillekin!