Parhaat spray maalit

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 15.7.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eli nyt ei ole ruiskuvehkeitä käytössä. Minkä merkin spraylla alkaisin vetelemään pintaa mopon runkoon? Ja mikä lakka päälle?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Merkkejähän riittää: At color, Maston, Kings spray, Motip, Dupli-color...
  Mitähän noista hankkis?
   
 3. Jimbo

  Jimbo 1st gear

  Automaaleihin erikoistuneesta liikkeistä voit saada ko. liikkeessä sekoitettua sävyä spraypulloon täytettynä - on yleensä parempilaatuista kuin markettien kilikolit ja suutin yleensä sumuttaa huomattavasti nätimmin.
   
 4. juhapih

  juhapih Gearhead

  Älä vaan sekaannu Bilteman "auton parannus maaleihin"! Aikaisemmin niillä sai maalattua pienoismalleja, mutta nyt on sellaistä tavaraa pulloissa, ettei sekään onnistu!
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Näinhän automaalaritkin tekevät,sekotuttavat maalit spaypurkkiin.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ai hitto niinkö ne ammattilaiset nykyään tekee taidan heittää noi satajetin ruiskut roskiin. Tattista!
   
 7. perkele

  perkele Gearhead

  elikkä myykää kompurat ja ruiskut............
  ja siirtykäämme iloisina veikkoina spraypullohin.... :rotfl: :rotfl:
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  AT ja Kings spray on sitten täysin samaa myrkkyä eri etiketillä.
   
 9. timppa

  timppa Gearhead

  Tai jos oikein hurjiksi aletaan niin sitten telalla/sutilla.(ekopiiperöhörhötkin tykkäisi) Sitten ei ole maalistakaan niin väliksi...
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hyvänä vinkkinä spay maalareille. et sitte ku noin puolet pullosta on mennyt, niin pullo kuumaan veteen joksku aikaa..
  (pullo lämpenee -> paine nousee -> jälki paranee)
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Sit kun jämät pohjalla rutistellaan tölkkiä ruuvipenkissä... ja taas pelaa
   
 12. perkele

  perkele Gearhead

  millä hemmetin ilveellä saatte paineet pois ennenkuin maali loppuu???
  mulla tuo ei ole kertaakaan vielä onnistunut,elikkä maali on loppunut ennen paineita !!!!!!!!!
   
 13. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikös "Perskeles" ole maalannut jonkinaikaa seisoneilla painepurkkimaaleilla? Niin ja tuoreessakin se loppupuhti ei ole samanlainen kuin täydessä kannussa. Noilla konsteilla sitä saa jatkettua.
   
 14. perkele

  perkele Gearhead

  no olen mä maalaillu pitkäänkin seisseillä purkeilla,muttei vielä ole tuota tapahtunut että paine loppuis..... täytyy koputtaa puuta.. kop kop. :odroll:
  muutaman kerran on kyllä käyny niin että maali on jo purkissa menny klönttimäiseksi,kiva siinä suihkia kun pinnasta tulee röpeliöinen.....
  onko muilla käyny niin että maali on jo ostettaessa vanhaa,ei meinaa tulla pullosta ulos vaikka kuinka vatkaa,silti vaan räkii vaikka suutinta vaihtaa

  (vinkki) itse säilytän vanhat suuttimet purkissa jossa on tinneriä... siellä ne pysyy puhtaina jos sattuu tarviimaan.... :soosoo:
  ja täytyyhän siihen purkkiin laittaa kansikin ettei tapahdu haihtumista...
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tämäpä pitää ottaa käytännöksi! Aina se suutin jää tosiaan kartaiseksi vaikka kuinka puhaltaa maaleista.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kerran meinasi käläkälällä tehty liekkikokeilu mennä vituralleen heti alkuunsa, kun rautakaupasta haettu spraypullo räki vain isoja pisaroita ja paine loppui melkein heti. Kävin hakemassa uuden pullon tilalle ja seuraavana päivänä tehty uusintamaalaus pelasti tilanteen.

  Koulussa aikanaan tuli kokeiltua Wurthin spraymaaleja ja ne ovat olleet tähän asti ehdottomasti parhaita. Mutta tulee toki muistaa ettei aerosolilla saa koskaan kovin kummoista maalipintaa aikaan.
   
 17. Ck

  Ck Gearhead

  Niin ja jos sulla on "teollisuus" tinneriä mitä maalarit käyttää eikä sitä mitä kaupassa myydään niin saattaa ne suuttimet mennä aika pehmeeks/sulaa jos niitä tinnerissä säilytät
   
 18. Lancer 225 2d

  Lancer 225 2d Gearhead

  Onkos joku muuten maalaillut moottoria noilla maalikaupassa sekotelluilla spraymaaleilla? Tuossa jokunen aika sitten jossain toisessa topicissa kehuttiin kovasti tavallisia automaaleja moottorin maalaukseen sopiviksi. Mitenkäs sitten nämä, kestävätkö samalla tavalla liuottimia ja lämpöä?

  Pitäis vaan saada sellaista oliivin ja limen vihreän väliin osuvaa sävyä, eikä tollasta varmaan valmiina moottorimaalina ole. Eikä viittis kovin suurta erää ostaa, että pääsis ruiskulla maalaamaan.
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Paineet häviää yleensä itellä noissa pienemmissä maalaushommissa ku tulee suhuuteltua pelkkää painetta vähä väliä suuttimien puhdistuksen takia...Ei nuo käläkälät oo mistään kotosi 1:1 automaailmassa kestävyyden kannalta...Happokovetteista se olla pitää...Tosin pienempiä maalaushommia on tullu tehtyä noilla kalliimmilla 'vesiohenteisilla' ja ovat pikkasen kestävämpiä naarmuuntumisen suhteen... :wink:
   
 20. SC 285

  SC 285 1st gear

  "Happokovetteista se olla pitää...Tosin pienempiä maalaushommia on tullu tehtyä noilla kalliimmilla 'vesiohenteisilla' ja ovat pikkasen kestävämpiä naarmuuntumisen suhteen... "

  Luoja tietää mitä tuokin mahtoi tarkoittaa...
   

Kerro tästä muillekin!