Parhaat spray maalit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 15.7.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eli nyt ei ole ruiskuvehkeitä käytössä. Minkä merkin spraylla alkaisin vetelemään pintaa mopon runkoon? Ja mikä lakka päälle?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Merkkejähän riittää: At color, Maston, Kings spray, Motip, Dupli-color...
    Mitähän noista hankkis?
     
  3. Jimbo

    Jimbo 1st gear

    Automaaleihin erikoistuneesta liikkeistä voit saada ko. liikkeessä sekoitettua sävyä spraypulloon täytettynä - on yleensä parempilaatuista kuin markettien kilikolit ja suutin yleensä sumuttaa huomattavasti nätimmin.
     
  4. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Älä vaan sekaannu Bilteman "auton parannus maaleihin"! Aikaisemmin niillä sai maalattua pienoismalleja, mutta nyt on sellaistä tavaraa pulloissa, ettei sekään onnistu!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Näinhän automaalaritkin tekevät,sekotuttavat maalit spaypurkkiin.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ai hitto niinkö ne ammattilaiset nykyään tekee taidan heittää noi satajetin ruiskut roskiin. Tattista!
     
  7. perkele

    perkele Gearhead

    elikkä myykää kompurat ja ruiskut............
    ja siirtykäämme iloisina veikkoina spraypullohin.... :rotfl: :rotfl:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    AT ja Kings spray on sitten täysin samaa myrkkyä eri etiketillä.
     
  9. timppa

    timppa Gearhead

    Tai jos oikein hurjiksi aletaan niin sitten telalla/sutilla.(ekopiiperöhörhötkin tykkäisi) Sitten ei ole maalistakaan niin väliksi...
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyvänä vinkkinä spay maalareille. et sitte ku noin puolet pullosta on mennyt, niin pullo kuumaan veteen joksku aikaa..
    (pullo lämpenee -> paine nousee -> jälki paranee)
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sit kun jämät pohjalla rutistellaan tölkkiä ruuvipenkissä... ja taas pelaa
     
  12. perkele

    perkele Gearhead

    millä hemmetin ilveellä saatte paineet pois ennenkuin maali loppuu???
    mulla tuo ei ole kertaakaan vielä onnistunut,elikkä maali on loppunut ennen paineita !!!!!!!!!
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös "Perskeles" ole maalannut jonkinaikaa seisoneilla painepurkkimaaleilla? Niin ja tuoreessakin se loppupuhti ei ole samanlainen kuin täydessä kannussa. Noilla konsteilla sitä saa jatkettua.
     
  14. perkele

    perkele Gearhead

    no olen mä maalaillu pitkäänkin seisseillä purkeilla,muttei vielä ole tuota tapahtunut että paine loppuis..... täytyy koputtaa puuta.. kop kop. :odroll:
    muutaman kerran on kyllä käyny niin että maali on jo purkissa menny klönttimäiseksi,kiva siinä suihkia kun pinnasta tulee röpeliöinen.....
    onko muilla käyny niin että maali on jo ostettaessa vanhaa,ei meinaa tulla pullosta ulos vaikka kuinka vatkaa,silti vaan räkii vaikka suutinta vaihtaa

    (vinkki) itse säilytän vanhat suuttimet purkissa jossa on tinneriä... siellä ne pysyy puhtaina jos sattuu tarviimaan.... :soosoo:
    ja täytyyhän siihen purkkiin laittaa kansikin ettei tapahdu haihtumista...
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämäpä pitää ottaa käytännöksi! Aina se suutin jää tosiaan kartaiseksi vaikka kuinka puhaltaa maaleista.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kerran meinasi käläkälällä tehty liekkikokeilu mennä vituralleen heti alkuunsa, kun rautakaupasta haettu spraypullo räki vain isoja pisaroita ja paine loppui melkein heti. Kävin hakemassa uuden pullon tilalle ja seuraavana päivänä tehty uusintamaalaus pelasti tilanteen.

    Koulussa aikanaan tuli kokeiltua Wurthin spraymaaleja ja ne ovat olleet tähän asti ehdottomasti parhaita. Mutta tulee toki muistaa ettei aerosolilla saa koskaan kovin kummoista maalipintaa aikaan.
     
  17. Ck

    Ck Gearhead

    Niin ja jos sulla on "teollisuus" tinneriä mitä maalarit käyttää eikä sitä mitä kaupassa myydään niin saattaa ne suuttimet mennä aika pehmeeks/sulaa jos niitä tinnerissä säilytät
     
  18. Lancer 225 2d

    Lancer 225 2d Gearhead

    Onkos joku muuten maalaillut moottoria noilla maalikaupassa sekotelluilla spraymaaleilla? Tuossa jokunen aika sitten jossain toisessa topicissa kehuttiin kovasti tavallisia automaaleja moottorin maalaukseen sopiviksi. Mitenkäs sitten nämä, kestävätkö samalla tavalla liuottimia ja lämpöä?

    Pitäis vaan saada sellaista oliivin ja limen vihreän väliin osuvaa sävyä, eikä tollasta varmaan valmiina moottorimaalina ole. Eikä viittis kovin suurta erää ostaa, että pääsis ruiskulla maalaamaan.
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Paineet häviää yleensä itellä noissa pienemmissä maalaushommissa ku tulee suhuuteltua pelkkää painetta vähä väliä suuttimien puhdistuksen takia...Ei nuo käläkälät oo mistään kotosi 1:1 automaailmassa kestävyyden kannalta...Happokovetteista se olla pitää...Tosin pienempiä maalaushommia on tullu tehtyä noilla kalliimmilla 'vesiohenteisilla' ja ovat pikkasen kestävämpiä naarmuuntumisen suhteen... :wink:
     
  20. SC 285

    SC 285 1st gear

    "Happokovetteista se olla pitää...Tosin pienempiä maalaushommia on tullu tehtyä noilla kalliimmilla 'vesiohenteisilla' ja ovat pikkasen kestävämpiä naarmuuntumisen suhteen... "

    Luoja tietää mitä tuokin mahtoi tarkoittaa...
     

Kerro tästä muillekin!