Pari Käkkylää ja yks Cougar konkurssihuutokaupassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Riuska-Petteri, 10.7.2013.

  1. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

  2. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Nuo käkkylät on molemmat kyllä upeita... halpa on jos kumpikaan alle parinkympin jää :D Ostakaahan joku multa autoja pois niin pääsen huutelee tuota limoa :D
     
  3. kapa

    kapa 3rd gear

    Multalin vois ostaa kalustoo niin voin huutaa ton avon
     
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Itselleni uusi tieto että Entisöinti Pulla on mennyt konkurssiin mutta näin on näköjään 14.6.2013 käynyt. Firmahan oli aikoinaan paljonkin esillä kun on entisöinyt paljon arvorakennuksia Helsingissä ja muuallakin, mutta perustaja Jorma Pulla kuoli muutamia vuosia sitten. Olisiko sitten hommat alkaneet perustajan kuoleman jälkeen mennä pieleen kun firma näkyy tehneen 2010-2012 isot tappiot vaikka aiemmin on ollut voitollinen.
     
  5. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Onko noilla H-D Centerin käkkylöillä mitään tekemistä Saken ja Madon kanssa (Leningrad Cowboys)
     
  6. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    on . hd center oli saken putka. harmi kun meni kanttu vei. .. .
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi Cougarhan on kanssa jonkinasteinen legenda, 428 motilla. Parnilan Eki tais sillä jossain ekoissa Hangon skaboissa ajaa 13.7 sekkaan vartin?
     
  8. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Taitaa kummatkin käkkylöistä näkyä Sleepy Sleepers Soppa-dvd boxilla.
    Limolla kuskataan Elvistä Viemäri-Tv:n jaksoissa ja dokumentissa Sakke ja Mato ilmeisest istuskelevat tuossa avossa kun heitä haastatellaan.
     
  9. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Samat Caddyt kyseessä!
     
  10. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Molemmat Caddyt jo parissa kympissä ja aikaa vielä jäljellä.
    Jännä homma nämä konkurssihuutokaupat. Jos noita autoja olisi kaupattu normaalisti jossain nettiautossa parin kympin pyynnöillä, niin niitä saisi kaupata siellä puoli tai puolitoista vuotta ja myyjä saisi vain kaiken maailman vaihtotarjouksia ja valitusta kuinka 10 vuotta seisonut auto pitää käydä kaikki läpi (niinkuin pitääkin) ja kaupan tekiäisiksi pitää leimata ja hyvä ettei vielä takuutakin antaa.

    Konkurssihuutokaupassa taas on kaikilla käteistä ja viallinen tavara on yhtä hyvää kuin priimakin :D
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tuosta Saken '59 Limosta on juttu V8 1/96
     
  12. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    ja lompsa hukassa. hienot autot oikeella suomi "historialla".
     
  13. kapa

    kapa 3rd gear

    Hyvään hintaan avo kipus. Melko nopeesti tuli selväks että mulla ei jakoo ollu kun rahamiehet pääsi vauhtiin. Tommoselle autonostajalle olis hieno kunnostaa toi auto, kun ei tarvis vääntää jokaista kikkareen uusintaa rahan takia. Onnittelut auton ostajalle!!!
     
  14. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    Osaako kukaan valaista miksi tuo hd center meni konkursiin? luulis omistajilla olevan sen verran täpäkkää että ois hoitanut asiat kuntoon, vai onko siella takana jotain isompaa jolloin annetaan mennä nurin niin pöytä putsaantuu? vai onko se ettei kiinnosta enään jatkaa.
    ihmettelenpä vaan :eek:
     

Kerro tästä muillekin!