Parris-kustom Suomesa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 14.11.2005.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

    Mä tykkäsin tästä: :lol:

    [​IMG]
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: ^^ Joo tuolle on tullunna monesti naurettua. :wink:
     
  3. shark

    shark 3rd gear

    Kyllä noita Jannen kansioita katsellessa tuli sellainen valitsemisen ahdistus :eek: .Sääli kun ei ollut enempää aikaa silloin yöllä himassa noita katsella kun toi työpäivä alkoi häämöttää.Kehuin muijalle töissä ja piti hänenkin kattella niitä ,mutta kun porukka livisti kentältä :x .Kuten juttelin kohta on puolivuosisataa enemmän tai vähemmän pyörien päällä täynnä ja ehkä toi "Rastaskin" alkaa lentää joten tiedän kelle soitan kun pitäis saada sellainen "Lifetime potretti"jos et nyt ole pääsyt jonnekin Timbuktuun ydinkärkien suunnitteliaksi kuten koulukaverisi :lol:
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Kiitosta vaan majoituspalveluista. Tarkotus oli kyllä jäädä vähän pidemmäksi aikaa, mutta kyyti lähti joten oli mentävä.
     

Kerro tästä muillekin!