PASASEN REKE 50-VUOTTA !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja RETZI, 18.2.2009.

  1. RETZI

    RETZI 1st gear

    Ihmeiden aika ei ole ohi kun vielä päivän myöhässä saa avata tällaisen onnitteluketjun. Elikkäs parhaimmat onnittelut REKE OTOLLE tullessasi numeroituun nitropurkki-ikään. Olin antamassa aploodeja 4200 Kalpa pelin katsojan kanssa kun kuuluttaja kertoi synttärisankarin istuvan AllStar ravintolan lehtereillä. ON SE HIENOO ! Ehkä pienet kinkerit ? ?
     
  2. kuula

    kuula Gearhead

    Onnee!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,onnea tiältäkin ja näitähän on tänä vuonna muutama lisää Viko ja Hämis ainakin,tuli äkkiä mieleen.Toivottavasti Reke surffaa netissä.Tuli mieleen että mitenkähän toi Valkoinen Mies nuita pyöreitä vuosia täyttää kun tosta viimeisistä on jo aikaa aikas lailla.Toivottavasti saadaan ainakiin yhet kinkerit viettää ennen kesää!!!
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ee oo vielä hättee, vasta 2014

    Onneksi olkoon Reke!
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Reke 50?! Oho, niin se aika kuluu. Onnittelut täältäkin, toivottavasti vielä tapaamme mukavissa merkeissä!
     
  6. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Pällille suattaapi tulla jännetuppitulehus, kun se joutuu niitä nitropurkkeja väsäämään sarjatuotantona. Rami varmaankin muistais, mikä on järjestysnumero? MiettisJusssinkin pitäis varmaankin omansa saada?

    Ja jos kerran tämmönen juhlavuosi on, niin pietään kunnon pippalot joskus kesällä, ettei tarvii hankeen sammuva. Orkesterit soittamaan ja jengi pyörryksiin !!!
     
  7. kuula

    kuula Gearhead

    Tässä ois vähä yritystä, kannatan ja voisin tulla mukkaan laulamaan...
     

Kerro tästä muillekin!