Passkey 3 ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Juuzo124, 13.11.2018.

  1. Juuzo124

    Juuzo124 1st gear

    Moro. Kyseessä on chevy transport 2002 josta ajonesto päällä. Eräänä aamuna oli menny akku tyhjäks jonka jälkeen ajonestovalo kojetauluun eikä tarttaa. Startin päästä kun lyö käymään käy noin 2s ja sammuu. Kyseessä on tämän näkönen mittaristo:


    Videon kikka ei toimi. Myöskään ne 10min/30 min opetukset ei toimi kun ei ole perinteistä security valoa vaan se syttyy tohon missä palaa akun valokin.

    Ja tilanteen tekee vielä vaikeemmaks että auto on työmaalla ryssän maalla ja tarvis saada se edes kerran käymään että sais ajaa sieltä helvettiin...

    Olisko vinkkejä?
     

Kerro tästä muillekin!