pehmeitä radiaaleja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 12.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarkoituksena weekend-warrioriin olisi hankkia ihan tavalliset radiaali renkaat, esim 275/60. Mieluiten sellaiset, joissa olisi suhteellisen pehmeä seos=hyvä pito. Eli olen valmis ostamaan pitoa kulutuskestävyyden kustannuksella. Minkä merkkisiä renkaita kannattaisi katsella, m/t ei ole vaihtoehto, sillä renkailla pitää pystyä myös ajamaan.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Nitto tai BF Goodrich drag radialit lienee tällä hetkellä ainoat vaihtoehdot. Nittoa ei täällä ole juuri näkynyt, mutta hyvä rengas pitäis oleman. Muut voikin sitten unohtaajos kiihdytyspitoa haluaa. Ja noikin jos on reilummin tehoa, silloin ei auttane siirtyä kun oikeisiin katuslikseihin.
    http://www.nittotire.com/tire_nt555r_sizes.asp
     

Kerro tästä muillekin!