Pellille hiominen

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 12.9.2004.

 1. belair54

  belair54 Gearhead

  Ei liity jarrukliineriin, mutta palaviin nesteteisiin. 90 - luvulla kesäduunissa Stockmann auton maalaamossa olin kammiossa puhdistamassa spoileria rasvanpoistoaineella ennen maalausta, yhtä-äkkiä kädessä oleva rätti oli tulessa, staattisesta sähköstä syntynyt kipinä sytytti höyrystyneen rasvanpoistoaineen. Tuossahan oli ainekset isommallekin katastrofille jos lattiasuodattimet olisi syttyneet tuleen kun talloin palavaa rättiä jaloilla, selvisin tilanteesta säikähdyksellä ja palaneilla ihokarvoilla. Sen jälkeen olen osannut ottaa huomioon että syttymisvaara on todellinen kun olosuhteet on otolliset, en usko että kenenkään tallilla olosuhteet on aina samat joten varovallisuutta liuottimien kanssa työskentelyyn.
   
  valpas tykkää tästä.
 2. toyopet

  toyopet Gearhead

  No minä availin jarrusatuloista jumituneita ilmaruuveja pöydällä, piti käyttää gourmet-tohoa lämmitykseen. Ekan sain ja töhäytin motoxin tai wd:n jarrukliineriä ja putsailin töhnät pois. No toista sitten aloin aukomaan ja lämpöä tohosta -> whum. No ei siinä mitään, rosteripöytä pressukatoksessa, matala sininen liekki, annoin palaa pois. Kumitiivisteet keräsin pois palamasta.
  Mutta oli siinä jokunen hetki väliä töhäytyksestä mutta ehkä se -5 astetta ei höyrystänyt kliineriä pois ja se levisi ohuesti koko pöydän alalle.
   

Kerro tästä muillekin!