Peltipakosarjoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ikämies, 18.12.2021.

  1. Arsi

    Arsi 1st gear

    Itse tilasin Tuumacidin kautta TTI peltisarjat moparin isolohkoon keraamisella pinnoitteella.
    Tuli halvemmaksi kuin alkaa itse maksaa rahteja ym..

    No onhan ne vähän eri menttaliteetilla tehdyt kuin noi muutaman satasen halppis sarjat.
    Eli maksaa enemmän mutta saa kyllä rahalle vastinettakin.
    TTI sivuilta löytyy hyvä listaus peltisarjojen valintaan..kori, jousitus,moottori, kannet, startti ym..
    Tässä se isoin syy varmasti on miksi menevät ilman isompaa väkivaltaa paikoilleen..
    Itsellä meni myös startti vaihtoon eli tuo startti listaus mikä TTI sivulta löytyy kannattaa lukea myös , ettei tule yllätyksiä.Varmaan yksi yleisin kohta mikä nuijitaan yleensä lyttyyn on juurikin tuo startti..
     
  2. Ikämies

    Ikämies 2nd gear

    Tuosta Tuumacidistä muissa yhteyksissä lukenut mutta ei käynyt mielessäkään sarjoja etsiessä. Täytyypä paneutua. Joo, jurppii nuo postaget ja alvit ja tullit.
     
  3. Ikämies

    Ikämies 2nd gear

    No niin, Tuumacidin kautta tilatut TTI:n pakosarjat sopii hienosti. Paikoilleen laitto ja sovitus tiukka ja orkkis startti ei tosiaankaan sopinut, ministartti just. Overdriven porukalle kiitos vihjeestä ja Tuumacidille iso kiitos hienosta palvelusta Täytyy tässä kiittää myös US-Partsia, hienosti pelannut palvelu pikku kömmähdyksistä huolimatta.
     
    Roberto, Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!