Peltisarjat + ilmastointi ja ohjaustehostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Cnn, 26.1.2013.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Tuossa viikolla asentelin -87 vuoden 305 koneen jatkoksi Flowtechin pitkän malliset pakosarjat. Nyt hämmennystä herättää sellainen juttu et mites tuo ilmastoinnin kompuran ja ohjaustehostimen pumpun kiinnitys systeemit ois paras hoitaa??

    Alunperinhän ne on kiinnitetty sillä raudalla jossa on ne säätöurat, ja nämähän siis tuli kiinni alkuperäisen pakosarjan kylkeen, siis samoilla pulteilla kiinni kuin itse pakosarjakin. Mutta nyhtän tämä kiinnike ei käy kun se siinä oleva hahlo ei mahdu edes tuosta putken välistä paikoilleen.
    Onko näihin myynnissä ns korvaavia kiinnikkeitä, ilmastoinnille ja tehostimelle. Vai miten porukka on tuon hoitanu?? :-?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eikös se oo ihan rautaa? Leikkaa, liimaa, askartele...
     
  3. Cnn

    Cnn 3rd gear

    No se kävi kyllä itelläki mielessä. Pystyyhän tuon tietenki kohtuu helposti muokkaan sopivaksi. Mietiskelin vaan tosiaan et jos ois vielä helpompi tapa. Eli ostaa suoraan sopivat kiinnikkeet, jos niitä vaan saa. :D
     
  4. elky

    elky Gearhead

Kerro tästä muillekin!