Peltisarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 24.1.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyseessä muilta osin piristetty 289 cid, mutta alkuperäiset valusarjat paikallaan. Tarkoituksena olisi hankkia peltisarjat, mutta en halusaisi raapia peltisarjoja jokaiseen pieneen kohoumaan tiessä (mitä perinteiset pitkät peltisarjat tekevät), joten mielessä on alkanyt pyöriä lyhyet peltisarjat. Niin sanotut "shortyt". Olen kuullut huhuja, että tällaiset lyhyet sarjat nostaisivat vetoaluetta kovastikin yläkierroksille, eikä niistä olisi juuri mitään hyötyä alle 4000 rpm. Onko perää? Antakaa muitakin kommentteja peltsarjoihin liittyen, ongelmatilanteita yms.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei ole perää. Jos ne vakio tukit saat korvattua sieltä millä tahansa peltisarjoilla niin seurauksena on tehon nousu koko kierrosalueella. Sä voit kuvitella ne vakiosarjatkin peltisarjoiks, tosin helvetin huonoiks sellasiks; niissä on tosi lyhyet primäärit sun muuta; nehän vasta pitäis korkeilla kierroksilla toimiakin. Ei ne shortyt yhtä hyvät ole kun täyspitkät peltisarjat, mutta huomattavasti vakiosarjoja paremmat.
     

Kerro tästä muillekin!