Peltiseppää etelä-pohjanmaan alueelta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kapteenikosmos, 23.5.2008.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Eli tarvittais peltiseppä jolla ois tilaa ja aikaa laitella kohtuu nopealla aikataululla ameriikan raatoon uudet kynnyskotelot ja muutama muu pikkujuttu. Ei tarvitse tehdä pohjia sen kummemmin, eli ainoastaan uutta peltiä+hitsaukset. Tinaukset yms hoidellaan itse. Pellin taittamiseen ei vain yksinkertaisesti ole aikaa itsellä juuri nyt .

    Kyseessä on 1959 mallinen Dodge Royal joka saapui suomeen muutama päivä sitten. Ameriikan pojat ovat ilmeisesti entisöintiä aloittaneet, mutta osittain jääny kesken. Kynnyskotelo on etenkin kuskin puolelta täysin tohjona, mutta muuten auto on pellillisesti ok kunnossa. Runkohan noissa on ja se näyttää olevan erinomaisessa kunnossa, joten eipä se taida koteloita mihinkään muualle tarvita kun katsurille.

    Luonnollisesti työstä maksetaan.

    Yhteydenotot joko 0400-536084 tai yv.

    Ville

    ps. Auto Lappajärvellä, eli mitä lähempää seppä löytyy sen parempi, mutta pitempikin matka onnistuu. Ajamalla se tuli Hämeenlinnastakin Lappajärvelle.
     
  2. eekoo

    eekoo Gearhead

  3. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Tattista, pirauttelen kyseiselle henkilölle kunhan kerkiän. Muitakin "tarjouksia" otetaan vastaan
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Onko Sievi liian kaukana? Sieltä löytyy yksi hyvä peltiseppä, joka munkin Caddyn takakaaret naputteli.
     

Kerro tästä muillekin!