Peltiseppämestaria hitsaushommiin Isossakyrössä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja EVO X, 4.6.2011.

  1. EVO X

    EVO X Gearhead

    Valtavan ajanpuutteen ja toisella puolen Suomea asumisen vuoksi tarvitsisin auttavaa kättä oman -59 Cadillacin hitsaustöissä. Autoon tarvitisi hitsata takalattiat joihin on valmiit pellit, takapenkin alle palat jotka myös valmiina. Lisäksi takasiipien alaosat kummallekkin puolelle joihin on muotoiltu jo korjauspeltejä, mutta ne eivät ole aivan 100%. Lisäksi pari pienempää paikkaa korissa ja konepellin ja takaluukun etureunat.

    Tallissa on Hitsi (Vanha vesijäähdytteinen Kemppi MIG), muttei kaasua. Tosin tarvittaessa voin lainata pullon. Työkaluja normaaliin rakentamiseen.

    Suurin haaste on nuo siipien alaosat ja oikeastaan jo niiden kunnostaminen riittäisi sillä veljen kanssa voimme hoitaa nuo lattian kunhan ehditään.
    Jos aikaa ja taitoa löytyy niin minuun voi ottaa yhteyttä YV:llä tai soita 040-7468209. Toivon kohtuullista korvausta suhteutettuna kuitenkin aikaan ja työhön.

    Olen Isossakyrössä 5.6 ja 10-12.6 joten lähellä asuvat voivat halutessaan tulla vilkaisemaan millaisesta projektista on kyse.!

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!