Peltivanteiden pulverimaalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja onneton, 1.4.2017.

  1. riv73

    riv73 3rd gear

    Kylmäkosken jauhemaalaus Oy. Pari vuotta sitten käytin subbarin vetokoukun jauhemaalauksessa, inhimillinen hinta, hyvä ja nopea palvelu.
     
  2. niksa83

    niksa83 1st gear

    Vielä maalailen kuhan aikaa löytyy. Parhaiten saa YV:llä kiinni kun siitä tulee sähköemailiin ilmoitus. En sinällään pyöri täällä foorumeilla.

    Olettaen että kuvat näkyy niin alla ravikärryä ja skootteriin variaattorin koppaa.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Muokattu: 17.7.2019
    mikaa7146 ja Gummisti tykkäävät tästä.
  3. niksa83

    niksa83 1st gear

    He hei, Täällä taas. Muutamia uusia kuvia löytyis projekti MR2:sta minkä ostin. Ja maalailen edelleen jos tarvetta tosin MR2 vie sitä vähäistäkin vapaa aikaa.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. niksa83

    niksa83 1st gear

    Muutama muu maalauskuva arkistoista. Päivitän värivalikoiman lähipäivinä on meinaa joitain uusia värejä tullut. Värit päivitetty, teen toisen päivityksen kun jenkkilästä saapuu uudet värit kuten illusion gold, pari fleikki lakkaa ja transparent candy musta.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    BTW Porschen vanteet oli takovanteet ja onnistui ihan mainiosti, siitä joku jo kyselikin ja pelkäsi että menee vituiks. Kun malttaa eikä lähe höntyy niin Rae/hiakkapuhallus on ihan fine takovanteille.
     
    Muokattu: 28.9.2019
  5. niksa83

    niksa83 1st gear

    En ota enää loppuvuodelle enempää vanteita kuin mitä olen jo luvannut tehdä. Pahoittelut. Ens vuoden alussa sitten taas uudestaan kun työkiireet helpottaa.
     
  6. niksa83

    niksa83 1st gear

    Koronan jälkeen työt jatkuu. Voin ottaa työnalle kaikkea muuta kuin vanteita. Ovat kohtuuttoman työläitä puhaltaa. Toki jos vanteet tuo puhallettuna niin voin ottaa työnalle.
    Kuvat on huonolaatuisia pahoittelut.
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
    sleepercooler, Fat-Mike ja Seevu tykkäävät tästä.
  7. Pelle10

    Pelle10 1st gear

    Tervehdys , laittelin yv:tä.
     
  8. AndyA

    AndyA 1st gear

    Olisi tarvetta pulverimaalata Yamaha YZ250 crossipyörän runkoa, takahaarukkaa ja vanteita. Oisko teillä suositella hyvää maalaamoa. Rungon väri pitäisi saada Yamahan siniseksi joten hieman pitäisi myös sävyttää. Kiitti
     
  9. niksa83

    niksa83 1st gear

    Minä en enää tee työn sivussa näitä maalauksia kun on kauhiasti hommia ihan päivätyön kanssa. Pahoittelut tästä mutta ei vaan paukut riitä enää näihin ilta ja v.loppu töihin.

    Katsellaan asiaa uudestaan jos saan joskus oman maalaamon pystyyn.
     

Kerro tästä muillekin!