Penkin katkaisija

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja 454SS, 15.12.2003.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kertokaa mistä saa hommattu Van Starcraftin kuljettajan sähköpenkkiinuuden katkaisijan (tai oikeastaan siinä on kolme katkaisijaa samassa)? Kiinnitysreikien väli on on 100mm ja kytkentäpinnejä on 21kpl. Tarttis saada penkki liikkumaan taaksepäin.
     
  2. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kyselenkö mä liian vaikeita, vai miksei kukaan kehtaa vastata? Kaikillako pysynyt penkinsäädöt ehjänä? No onneksi toinen soitto MetroAutoon alkoi tuottaa tulosta, nyt löytyi sellainen varaosamyyjä joka edes rupesi selvittämään saako tota osaa mistään.

    No niin, ei voi auttaa MetroAutokaan. Osaa ei enää saatavilla ja viimeinen hinta, jonka näkivät koneelta oli 358€.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 454SS 2003-12-16 09:33 ]</font>
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. MadMan

    MadMan Gearhead

    Mahtaisko stw:n penkkikatkaisija sopia?
    olisko kuvaa laittaa ko. osasta. Löytyis nimittäin muutama erilainen.Ja halvalla= ilmatteeks.
     
  5. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kovasti yritän etsiä netistä kuvaa, ei vaan tunnu löytyvän. Osa on kromattu, päissä ylös/alas liikkuvat vipukatkaisijat, keskellä pidempi eteen/taakse liikkuva katkaisija, kiinnittyy kahdella ruuvilla ja reikien väli on 100mm.
     
  6. 454SS

    454SS 3rd gear

    Täälläon kuva, jossa se katkaisija jotenkin näkyy.
     
  7. kane

    kane 1st gear

  8. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Tässä olis pari kuvaa mun auton katkaisijasta, eli Vanista. Taitaa olla samanlainen. Mullakaan ei muuten toimi, en oo vielä etsinyt vikaa.
    http://photo.starblvd.net/Jarde1
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Otapa yhteys:Markku Hackspik 0400-662664(HACKSPEED OY),melko varmasti löytyy kyseinen katkaisija joko uutena tai käytettynä.
     
  10. 454SS

    454SS 3rd gear

    Ei saa oikein selvää tosta kuvasta.
     
  11. 454SS

    454SS 3rd gear

    Just tollanen.
     
  12. 454SS

    454SS 3rd gear

    Tuli purettua katkaisija ja tehtyä pikaliiman avulla hetipitikorjaus. Jenkit ei kyllä osaa tehdä katkaisijoita, kaikki niiden nippelit on jopa heikompia kuin Taiwanilaiset lelut. Tostakin yksi olemattoman ohut muoviosa antanut periksi. Eikä sitä tietenkään saanut liimattua kuntoon ja uuden tekeminen olisi hirveä homma. Tuli sitten poistettua pari osaa siitä, jonka mukana hävisi myös ylös/alas kytkentä siitä katkaisimesta. Mitähän se ylös/alas toiminto on ohjannut?
     
  13. kane

    kane 1st gear

    Capricen penkistä löytyy 3 solenoidia + moottori, 1 etupää ylös/alas, kiskoveto eteen/taakse ja 1 takapää ylös/alas.

    Päätykytkimet etupää/takapää => ylös/alas, keskimmäinen potikka eteen/taakse => kiskoveto ja sivuille ylös/alas => etu/takasolenoidi yhtäaikaa (eli nostaa koko penkkiä tai laskee).
     
  14. 454SS

    454SS 3rd gear

    Eli sillä poistamallani toiminnolla ei käytännössä tee mitään, koska penkkiä saa nostettua/laskettua päädyissä olevilla katkaisijoilla.
     

Kerro tästä muillekin!