Perä naksahtelee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Stargraft-91, 23.7.2002.

  1. Stargraft-91

    Stargraft-91 Gearhead

    Kun peruutan Vania asfaltoidusta parkkiruudusta ja käännän samalla jompaan kumpaan suuntaan, niin perästä kuuluu pientä naksahtelua ja auto nytkähtelee lievästi samaan tahtiin.
    Eli mistäköhän mahtaa johtua?
    Sen verran olen tutkinut asiaa, että vetoakseleissa on millin päittäisvälykset.
    Omasta mielestäni se on aika iso välys.
    Kuinka tällainen juttu on korjattavissa, vai heitänkö perän liiterin nurkkaan ja laitan uuden tilalle.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sun autossa on sellainen n.s "käkikello" lukko joka taitaa tunkea väärään aikaan päälle ja toinen yleinen vika on että toisen poskilaakerin kaula katkeaa. Niihin on tehdas keksinyt hyvän varaosamyynti kohteen kun on tällätty 10bolt perään 12bolt vetarit ja laakerin olopaikka on ohennettu aika radikaalisti. Perästä vain luukku auki ja tsiikaa samalla paljonko tulee rautaa öljyjen mukana ulos.
     
  3. Stargraft-91

    Stargraft-91 Gearhead

    Muistui tossa mieleen tuo peräjuttu, ja ajattelin vielä palata siihen, jos ei muuten niin vinkiksi muille.
    Perästä ei löytynyt mitään elimellistä ongelmaa, eikä öljyn joukossakaan ollut metallia. Öljykauppias ehdotti sellaista diaknoosia että, edellisessä öljyn vaihdossa on jäänyt lukkoperään tuleva lisäaine pois.
    Nyt sitten laitettiin perään uudet öljyt lisäaineen kera, ja ongelma hävisi saman tien.
     

Kerro tästä muillekin!