perän osa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tähtinenjoni, 20.12.2005.

  1. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Vaihdoin tossa öljyt s-10 blazerin taka perään ja kopan magneettiin oli tarttunut pienten sirujen lisäksi pari vähän isompaa osaa. Pinnaltaan ruutukuvioisia n.1mm paksuja ja 15mm pitkiä valuradan paloja. Perä ei äännä eikä mistään näyttänyt paloja puuttuvan. lukko ei toimi. mitä ihmeen lastuja vois olla. Lukko on jotenkin keskipakois toiminen.
     
  2. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    80-luvun lopun, 90-luvun alun 7.5-tuumaisissa perissä oli materiaalivikoja tasauspyörästön pikkurattaissa, niistä irtoili kuvailemasi kaltaisia murusia.
     
  3. rodek

    rodek Gearhead

    Onko perässä lukko?
     
  4. ViLU

    ViLU Gearhead

    Tota menoo sulla on perä kohta ihan palasina. Kannattais korjata ennenkuin tapahtuu isompi pommi... :-?
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ne palaset on lukon kitkalevyistä! Se lukko on se kuuluisa käkikello joka välyksettömänä on erittäin hyvä, mutta sun taitaa olla huonossa hapessa :odroll: . Tossa vaiheessa jollei muuta ole vielä rikki ja rattaat on ehjät niin kannattais harkita korjaamista/korjauttamista. Toikin on sellainen osa joka ei korjaannu ajamalla.
     
  6. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    kitkalevy vois kuulostaa just siltä osalta.missäs välissä se siaitsee ja oisko tietoa mistä sais tietoa. perää ei ole avattu ainakaan 5 vuoteen ja oon ite ajanu sillä 10tkm. rupes vähän arveluttamaan toi ajelu...
     

Kerro tästä muillekin!