Perästä asiaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja belair66, 14.1.2005.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Apuva! Ei noita X-runkoisen periä tahdo millään löytyä, niin mistä perästä sitä kannattais alkaa väsäämään? Onko kokemuksia/vinkkejä? Yhellä kaverilla oli irtaallaan 70-luvun alun Malibun perä, se ei ainakaa kovin hirveästi leveämpi ollut kuin X-runkoisessa. Varmasti on Suomenmaassa muita kuin alkuperäisiä periä laiteltu X-runkoisiin! Miten lukoton 10-pulttinen kestäisi isolohkon jatkeena? Kesän verran? :D Jotain 3.08 välitystä oon ajatellu, ois varmaan sopivin vaihtoehto.. Kysymyksiä on paljon, mutta alkaa ahdistus painaa, ku kesäkin on kohta ovella ja kemppilukko vielä paikallaan! :lol:
     
  2. back in black

    back in black 1st gear

    Juu tuntuu olevan noi -55-64 perät kortilla,vaikka on valmistettu paljon
    Ei niissä leveyxissä montaa senttiä ole eroa.Itsellä laitettu -79 TransAm 10-pultt. 8.5 perä isolohkon & 400 jatkeexi.Ja kyllä se lukoton kestää asiallisessa käytössä,niin ja mikä onkaan asiallista käyttöä ?
    Kaikkihan saa rikki jos haluaa !!
    Jos vaihdat perän niin mittaa vähintään 100 kertaa että tulee tukivarsien kiinnityxet oikeaan kohtaan & kulmaan tai vaikka teet oman "jigi pöydän" perälle.Ja hitsattava kunnolla kiinni.
    Jarrukilpiä joudut myös muokkaamaan että saat takaisin 11" jarrut uudempaan 10-pulttiseen
    Ja ei muuta kuin töihin,tai sitte etsit sen -55-64 (myös Corveten käy) ehjän 17-poorisen peräkasetin (tai sisäkamat) ja vaihdat ne.
    Kesä lähestyy,usko pois !
     
  3. belair66

    belair66 Gearhead

    Thanks! Joo, pitää alkaa zoomaileen, et minkälainen homma se on...
     

Kerro tästä muillekin!