Perästä kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja voittol, 27.3.2009.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Tuli hankittua asuntokompulaa varten uus perä , se on 60-luvun cevy pick-upista peräsin ja siinä on uivat vetarit ja tasaus ym hammaspyörät näyttäisivät purkaantuvan eteenpäin ,ko systeemi on 10 läpipultilla perän kuoren läpi ja niillä on kiinni myös normaalin näköinen koppa takapäässä.Enpä sitä kovin kivasti osaa kuvailla kun kuvaakan ei ole:Tietääkö joku perälle nimee , onko esim . Tana , kele tai ttu, ja kannattaako pitää hyvänä ,siittä varmaan naapuri saisi sisävesilaivaansa painavan ankkurin? Sen verran uutta tietoo ,kun tutkailin perää, noi pultit ei menekkään läpi vaikka olivatkin äkkiä kattoen samalla kohtaa , eli perän koppa normmaaleilla pikkupulteilla kii (10 kpl).
   
 2. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Eaton merkkinen, ja lienee ihan hyvä akseli. Muuta en siitä osaa sanoa, pikainen kuukletuskaan ei tuottanut muuta tulosta kuin tuon kuvan: [​IMG]
   
 3. voittol

  voittol 2nd gear

  Tuollainen olisi ylimääräisenä myytävänä ,liian kapea vaniin p. 050-4001193
   

Kerro tästä muillekin!