Performer+avoin spacer

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 3964, 1.2.2019.

 1. 3964

  3964 2nd gear

  Auttaako avoin spacer yhtään venyttämään kierrosaluetta yläpäästä.

  Koneena 351 4v cleveland kevyellä virenokalla ja päällä edel performer 4v+650db (tiedän imusarjan epäsopivuuden pakettiin).Ens talvena kone tutkitaan tarkemmin ni vaihdetaan sitten sopivampi imari.
   
 2. SauliS

  SauliS 1st gear

  En tiedä auttaako tehoihin mutta itse laittaisin jos tilaa on. Ainakin kaasarin kiehumiseen saattaa auttaa jos on ollut kuumakäynnistyksessä ongelmia
   
  Herje tykkää tästä.
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Auttaa, paljon, mulla on adapteri ja ilokaasulaippa välissä ja lovi vielä imusarjan puolien väliin tehty ennen noita spacereitä.

  Kyl toi 318 veti äskön ekan kerran kun uskalsin täyskaasulla kokeilla ees sinne 6500 kevyesti eikä kyykänny vielä ainaskaa.

  Huomasin sen eron 340 kaa mikä oli alkukesästä, se alko olee siinä 5500 jo selvästi nuhasempi, tein sillon imusarjaan sen loven ja ihan selkee eroo oli 5500-6500.
   
 4. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Noilla tempuilla ei tee mitään performerin ahtaille runnereille.
   
 5. xarper

  xarper Gearhead

  No nekin oli tottakai portmätsätty fel pron tiivisteen kaa ja avarrettu vähän syvemmällekkin.
   
 6. Mika.V

  Mika.V Gearhead

Kerro tästä muillekin!