Permacron 3300 ja 3301 ja muovipuskurin maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja nuc-64, 15.11.2015.

  1. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Auttakaa maalarit aloittelijaa. Kaverilta tuli siis ylläolevat purkit. Toinen on muovipohjamaali ja toinen kovettaja. Pitäisi alkaa maalaamaan muovipuskuria, mutta ei ole oikein tietoa maalien sekoituksesta. 2k kamoja ovat ja käyttöohjeetkin löytyy netistä, mutta jostain syystä mun kone ei niitä tunnu avaavan. Eli minkälaisella sekoitussuhteella lähden liikkeelle ja paljonko maalia tarvitsen mitsu lancerin takapuskuriin?
     
  2. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    No ny on maalattu tunteella, muttei taidolla ja lopputulos sen mukainen :-? Jostain löysin, että blandis tehtäisiin 1:1, mutta ei se oikeen toiminut. Katotaan miten maali pysyy ja kokeillaan hionnan jälkeen uudelleen, ja suojataan tallissa muu sisällä oleva kalusto paremmin... Hiukan valumaa tuli ja appelsiinipintaa, vaikka maali ei kunnolla edes peittänyt, silti sitä meni 4 dl! Täytyy opetella siis säätään ruiskua kunnolla.
     

Kerro tästä muillekin!