Peruskorjattuja puskureita löytyykö??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja -nikke-, 10.2.2008.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Jenkkilän tapahtumiahan kiertää se Bumberboyz, joka myy, ostaa ja kunnostaa kromipuskimia. Joku tän sivun käyttäjistähän tais Galaxieensa hankkia takapuskurin niiltä?
     
  2. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Sain hankittua oldssiini puskurit desert valley autosta.Firma sijaitsee Aritzonassa,joten puskurit on todennäköisesti hyväkuntoisia.Puskurit on vasta tulossa Suomeen,joten voihan olla että ovat pelkkää amerikan p---aa.
    Tällä taalan kurssilla kannatti kuitenkin ottaa riski.
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Mun oldsi 98. vm-66. Tartteis takapuskurin! Tuskin Suomesta natsaa....
    kelloooppeli, kerroppa sit miten kävi. :eek:
     
  4. Olen menos Daytonaan maaliskuun lopulla tapahtumaan jossa voin kattoa bumber boysilta puskureita ja jopa raahata suomeenkin sopivaa korvausta vastaan. Se on pirullista hommaa kantaa niitä siellä helteessä :rotfl: Laittakaa yv:tä jos olette valmiita ostaman puskurinne ,voin yrittää auttaa siellä ollessani.
     
  5. carkoivi

    carkoivi 3rd gear

    puskurit

    Minä toimitan ainakin noita puskureita.
    Useilla malleilla kun pakkaa olla toi toimitusaika about 3 kk kun on jättänyt tilauksen sisään.
    Voipi joskus joutua jotain odottelemaan tosi pitkäänkin.(ettivät aihion)

    Terv.Kari Koivisto p.0500-726383
     
  6. Yv;t paiskottu ja yksi puskuri tilattu , olssin puskurin kyselijä ota pikaisesti yhteyttä , täytyy laittaa tänään tilaus vetämään jos meinaa saada puskurin Daytonan swappiin samaan aikaan meikäläisen kanssa....
     
  7. No ei sitte :odroll: , Nyt jos joku puskureita tarvii,vielä kerkiää tavallisemman puskurin saamaan avustuksellani suomeen. Tuo olssin puskuri olis ollu rush-order ja olisvat kait joutuneet ettimään aihion kun hintakin oli melkein kaksinkertainen buickin puskuriin nähden.
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Onkohan näillä puskuripojilla jotain hämminkiä, kun nettilinkit ei oikein tahdo toimia? Edes http://www.bumperboyz.com/ ei toimi?
     
  9. Ainakin vastailevat vielä sähköposteihin...
     
  10. gto69

    gto69 Gearhead

    Tamraz`silta odotin puskuria 11 kk. ei tullut. mutta tätä on kehuttu, itse en ole tilannut:http://www.restorationchrome.com
     
  11. Joo ,katoin et ompas halvat hinnat ,mut ovatkin with core- hintoja eli oma puskuri vaihdossa , on vähän hankala viedä matkalaukus vaihdokki :rotfl:
     
  12. Lainaus:
    Paljonkohan tommonen 458$ puskuri tulis kaikkineen kuluineen maksaa tänne Lahteen kuljetettuna? Arvioita peliin ON kyllä tilattu toi AKSELI puskurin hommaa.Niin on on se varmaan hyvä vaihto puskuri 100$
    vai onko?



    Bumberboyz hyvittää vanhasta 100$ mut taitaa shippauskulut olla enemmän kuin saavutettu hyöty.... Sitäpaitsi rahdin lisäksi ostoksiin tulee mahdollinen sales tax + tulli +vielä alvi kaikesta edellämainitusta. :odroll:
     
  13. Matador360

    Matador360 1st gear

    Lainaus:
    Paljonkohan tommonen 458$ puskuri tulis kaikkineen kuluineen maksaa tänne Lahteen kuljetettuna?

    Itelle tuli ebaystä tilattu puskuri usps:n kautta,postikulut 196$ + tulli ja alv.
     
  14. gto69

    gto69 Gearhead

    Myyvät ne ilman vaihtokappalettakin, hinta tosin on jotain muuta.
    Tamrazilta saa reproja, tässä linkki:
    linkki
     
  15. Mikähän mahtaa olla tuo tamrazin laatu ,halpojahan nuo näyttää olevan mut jos se ei istu autoon oikein niin mitä hyötyä siitä sitten on ? Kokemuksia kellään?
     
  16. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

  17. RB-440

    RB-440 1st gear


    Kai ne jollekin on. Tossa katselin, että:
    1969-1972. Satellite / Bellvedere, Fram/Bak 8700:-

    Toi 8700 kruunua taitais olla jotain vähän päälle 900 erkkeriä nykysuomen rahassa. Ite sain kaksi puskuria lentorahtina amerikkan ihmemaasta alta tonnilla runsas vuosi sitten. Eli kuulostaa pikkasen paremman väen paikalta.
     
  18. RB-440

    RB-440 1st gear

    Summit Racingilta tilasin, HKI-Vantaan lentokentältä huolitsijan kopista hain ja Herra Hyvämerkin uustuotantopuskureita ne oli. Tai siis on.
     

Kerro tästä muillekin!