PG Datsun dieseliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Seevy, 8.8.2002.

  1. Seevy

    Seevy 1st gear

    Mahtaako olla kova homma yhdistää Datsun 2,2 kiisseli esim PG automaattiin kun ei näytä ko. koneelle löytyvän ommaa tomaattia???(mahtaisko esim Cedricin tomaatti käydä????)
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    eikös se ole helpointa ostaa mätä cedric/laurel josta roiskaisee 2.8/6 dsl:n tomaatteineen päivineen <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
    tuo 2.2 ei oikein vakuuta automaatilla, saat pian sakot väärästä pysäköinnistä moottoritiellä...
     
  3. dianoff

    dianoff Gearhead

    Datsun neloskiisselissä startti eri puolella kuin kutoskiisselissä, muuten sopisi, yritin joskus itsekin... Meitillä Scottsdalessa 2.8 Nissan D ja 5-vaihteinen loota. 4-vaiht. olis fiksumpi tohon 3.08 perällä varustettuun, ei tee vitosella mitään.
     

Kerro tästä muillekin!