Photoshoppauksen kurkoilta apua!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Teppe, 27.10.2008.

  1. Teppe

    Teppe 1st gear

    Hommasin tuossa Tuollaisen Toyota Crown RS46:sen vm.-67 ja nyt on idea pankki tyhjä...
    Tuolla muita ilmoituksia lueskellessa huomasin osaavia karvaisia kätösiä millä tuntuu tuo photoshoppaus onnistuvan...
    Löytyykö auttavaisia idea nikkaroijia antamaan villeimpiä visioitaan avuksi?
    [​IMG] [​IMG]
    Pirssi on niin surkeessa kuosissa entisöintiin, joten mikään muutos ei mun mielestä raiskaa tätä klassikkoa vaan antaisi sille korkeintaan ehkä uutta potkua tulevaisuuteen...
    Kuvallisesti toteutettuja villejä visioita otettaisiin vastaan... Itsellä jokunen visio välillä viuhahtaa ohi muttei niitä ikään kiinni saa...
     
  2. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

  3. vespa68

    vespa68 Gearhead

  4. Teppe

    Teppe 1st gear

    Mooneyesin nykynen omistaja onkin tuttuja tuon Crown harrastuksen kautta ja tekee loistavaa jälkeä... Mooneyesilta onkin hiukka palikkaa tilauksessa -69 Crown pickuppiin 8)
    En noista mun kuvista meinannukkaan että niistä mitään veistettyä saisi, mutta laitoin mallikuvaksi nyt kuiteskin. Netistä löytyy kyllä kuvia tuosta 40-sarjasta, mutta tarpeeksi laitelluista ei... Itellä kävi mielessä jos kattoa olisi takaosaltaan hiukan tiputtanutkin ja näin saisi hiukan sellaista liuskamaisuutta siihen... Sitten täällä oli hyvä kuva tulla Saabin kustomoinnin yhteydessä ganstalipasta mikä tuli aivan katon myötäisesti eteen... Tykkäsin. Tosin tää Crowni ei ole edestä yhtä linjava kuin pulkka :-?
    Valkokylki renkaat ja vanteiksi Rocketit tai vastaavat kromi Mangelssit...
    Hauskaa myös ettei ite ollut tullu ajatelleeks tuon Falconin yhdennäkösyyttä... Vanhat jenkit (erityisesti Fordit) kummiskin olleet pidempään jo harrasteena ja lähempänä sydäntä, kuin Toyotan Crownit!
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Farmarin katon takaosaa matalammaksi...? :eek: Ei helvetti, siitähän tulee ihan jonkun 80-luvun 5-ovisen perheauton näköinen. Anna olla katon tuossa nykyisessä korkeudessa ja korin muutenkin samoissa mitoissa. Alustaa, tekniikkaa ja sisustusta sitten päivität mielen mukaan. Tuon ikäiset Crownit on niin hyvin muotoiltuja, ettei niitä kannata mennä radikaalisti uudelleen muotoilemaan. Riski epäonnistua on liian suuri.


    Tosi nättejä noi vanhat Crownit noissa mooneyesin kuvissa. :p
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  7. Teppe

    Teppe 1st gear

    Astana no nyt rupee oleen!!! 8) Kattoa enää takaata joku sentti poies niin mennään niihin visioihin mitä mulla viuhu tuolla korvien välissä joku aika sitten :lol: Toiset pyöreet takavalot pitää Mooneyesilta näköjään tilata... sopii kyllä :p
     

Kerro tästä muillekin!