Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    DOT merkitythän on nimenomaan tarkoitettukin myös katuajeluun ja niillähän moni katuvessa ajeleekin kauppareissunsa yms. joten ei nyt niistä voi mitään sanktioita tulla :wink:
     
  2. mauni

    mauni 3rd gear

    renkaat on hyvät mut nytte pitää käyttää m+s kumekseja
     
  3. AGT200

    AGT200 1st gear

    Kun ei kerro missä asuu niin eivät voi laittaa väärään kategoriaan :poff: Sama varmaan pätee renkaisiinkin :poff:
     
  4. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Ohhohoo!!
     
  5. pötkö

    pötkö Gearhead

    "se mulle takavalot näyttää"....ja tästähän voi "poskisolisti" jatkaa kun on noita Punk laulumiehiä
     
  6. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    No johan sille Pötkölle dieselkuorma-autotkin ihan pikkusen varastamalla melkein pärjää, eli eihän se voi mitenkään nopea olla. :poff: :rotfl:
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, tassa jutussa ei nyt olekkaan kyse tuuning nuorison nopeuskilpailusta mika luonnollisesti ratkotaan jossain muuallakuin reaalimaailmassa :soosoo:
    Naissa karkeloissa kun ei ikava kylla parjaa vaikka nayttaskin urheiluautolta tai kuuraketilta gti-lehden sivuilla :-?
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kaiken täällä uhoamisenne jälkeen tulkaa vaikka FHRAn kisoihin näyttämään kaapin paikka muille. Tuloksena saatte aikakortin, jossa ei ole mitään jossiteltavaa ja pitäessänne sitä lompakossanne voitte välttää turhia leikkejä vaarallisesti liikenteen seassa :soosoo:

    Joka vuosi sama laulu :poff:

    Mikä on Katuauto, miten se määritellään, toi nyt ainakaan ei ole oikea katuauto, kaverilla on taatustu nopeampi, emmä sinne kisoihin tuu kun siellä on niitä kilpureita, pissattaa ja kakattaa, oksettaa ja jännittää, mulla on nyt just muuta tekemistä - näytän myöhemminn, muija ei antanu eilen-en viitsi, tolla on enemmän rahaakin, toi on jo harjotellu sekä itkupotkuraivarinytmäenalamitänkun kaikkionniinsurkeatajamaailmakohteleemuaväärin :poff:

    Kasvakaa aikuisiksi ja tulkaa kisoihin näyttämään kaapin paikka, niin loppuu turhat spekulaatiot sitä, kuka on nopein ja kaunein :soosoo:

    USKALLATTEKO :poff:
     
  9. pötkö

    pötkö Gearhead

    Tervehdys FHRA:n adjutantti. :lol:
    Mä en kyllä uskalla, siellähän on se ratakin ihan liimassa ja kaiken maailman kennoja ja joulukuusia.
    Muutenkin kun on värisokea niin eihän niistä lampuista saa mitään selvää toi on tosi pelottavaa. :rotfl:
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä oon tota aikuiseks kasvamista vähän pelon sekaisin tuntein odotellut kohta 25 vuotta, milloinhan se tapahtuu, miten sen huomaa ja onko sillä jotain dramaattisia vaikutuksia jotenkin? Tarkottaaks se niinku jotain sellasta, et sit ku ei enää mikään oo kivaa, ni sitte on aikuinen?
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    näin olen ymmärtäny :rotfl:
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Mutta siinä aikakortin hakemisessa on myös riski, että se nopein paljastuukin hitaimmaksi paikan päällä olevaksi. Tosin ei sekään välttämättä hidas ole ja seuraavassa kisassa asetelmat saattaa taas olla toiset, kun säägöt on kahdallaan, mutta Esson baarissa on helpoa olla nopea varsinkin kun ympärillä on jotain sumuvalosimoja rallipeleineen, jotka varsinkin ovat niin pirun nopeita. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Älä enää turhaan odota vaan tyydy rooliisi ikuisen lapsena, niin kuin me monet muutkin tolla leikkiketällä viihtyvistä ollaan tehty.
     
  14. hejo

    hejo 1st gear

    Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja...Sehän on niin yksinkertaista. :eek:
     
  15. herrakani

    herrakani 1st gear

    OT: ooks huomannu et sulla on taas kohta 10 000 viestiä täynnä :) :)

    Lisää OT: noista tuningvesseleiden ratapäiväraketeista löytyy pikkuhiljaa nopeahkojakin. Muutamat menee 12 aikoja testipäivillä etc.

    Aikuiset ei varmaan kinais tällasist jutuist, muuten.
     
  16. AGT200

    AGT200 1st gear

    Miksi pitäisi tulla stripille kisoihin jos haluaa ajaa kadulla? :eek: Tässä mitään aikakortteja tarvita :lol:
    Kilpa-autot on erikseen :poff: Hullu sellaisten kanssa rupeaa kilpailemaan :eek: Tietty jos saa sorvata mieleisiään luokkia jokaiselle niin että kaikki voittaa. No okei, katsomaan mäkin voi tulla :D

    Ja kyllä nyt vähän turhaan urheiluauton näköisiä kuuraketteja herjataan, eikö pötkökään enää muista miten se yksi kuuraketti meni?? :eek:

    Leikki ja liikenne ei sovi yhteen, mutta onhan sitä kortteja lähtenyt ihan lisenssikuskeilta. Että en sit tiiä :poff: Auttaako se aikakortti leikki-ikään? :soosoo:
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Niin niin, muta kun justnytmullaonhiukanvaikeaajaenmämuutenkaanuskallakunsellasetrahallajavilpilläördäilevät lähesammattimaisellakilpakalustollaajavateivätoomitäänkatuautoilijoitakunniilläeiooilokaasujakaan eikämitäänmuutakaanhauskaajasitneeivaanviittitullatännekartsallemeillenäyttämäänkunsemuka eiooturvallistajakaikenlisäksineonvieätylsiäaikuisiakin :poff:

    Seli seli....... :poff:
     
  18. Make2

    Make2 3rd gear

    Taitaa mm. tuo makkaratehtailijan Porsche mennä jo vakiona suoraan tehtaalta 11,2 vaikka on tehty ihan muuhun kun suoraan kiihdyttelyyn.

    Eihän sillä tietenkään näissä kiihdytys hommissa pärjää, mutta ennustan silti että 5 vuoden sisällä nähdään useitakin uusia sarjavalmisteisia autoja jotka menevät 10,5 1/4 mailin. Aika kovia laitteita on meinaan suunnittelupöydillä.

    Nähtäväksi jää mutta eihän niilläkään tietenkään suoralla katukiihdyttimille pärjää kun sarjatuotantoauto on aina enemmän tai vähemmän kompromissi.
     
  19. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Hmm..."No näyttihän se lopultakin takavalonsa mulle-tosin erikoisella tavalla ,kun oli hinausauton lavalla" jotenkin noin se menee...biisi on kehitteillä-tyyliin KOLLAA KESTÄÄ etc.


    :wink:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jos tää oli haaste, niin Pötkö varmaan on valmis kouluttamaan :rotfl:

    Nimim. Kiikalassa ovet matkasivat Pötkön talliin :oops:
     

Kerro tästä muillekin!