Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Vielä mukavampaa se on jos sille trailerille on vetoauto, ja siihen päälle vielä lisänä, et jos sillä trailerilla on jotain kuskattavaa. Puritanismi yleensä loppuu ekaan vaurioon, samoin se trailerivittuilu trailerittomien osalta kun niiden pitäis päästä kisasta vekekin. Ite tuli kans kohtuu pitkään periaatteesta ajeltuu noita kisamatkoja kunnes se vaan alko tuntuu turhalta; se ei useinkaan oo noilla vehkeillä mikään kovin suuri elämys vetää satoja kilsoja maantietä minkä lisäks se on aivan turhaa kuluttaa osia johki maantien hankaamiseen. Mut niinku sanottu, kaikilla tuppaa olemaan ihan henk koht kriteerinsä missä ne rajat kulkee.
   
 2. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  ^^Jykä, Jussi ja Keitto Helmine! Mulla on E kortti ja oon kerran jopa sun yhdistelmääsi ajnut Kiikalasta kotio. Mutta pliiiis!! Jos vetarina on pahero niin se pitkäakselivälinen kitoos. Se lyhyt on vittumainen ajaa. Koska vaan. Myös C kortti on ja Luigille ja Kiekulle olen ollut tyrkyllä jo vuosia kuskiksi, siis kuljetuskaluston, mutta ei ne oo mua huolinunna.
  Mukaan haluu hän ja 15sek invamopolla tulen. Se ei oo piäkupolin noppein, mutta tuskin hitainkaan? J sulla numero soita päivää ennen niin lähen kalustolle kuskiks.
   
 3. vase

  vase 1st gear

  Kaikki keinot sallittuja. Jos on varaa vedellä Q16 litkulla se muutama tonni vuodessa niin mikäs siinä. 8)
   
 4. JuhaKuu

  JuhaKuu Gearhead

  Voi jee, siis eihän se voi olla katuauto vaikka sillä ajettaisiin päivittäin kotikulmilla, kun kerran penteleen vääräuskoiset vievät sen trailerilla vartille. Mites muuten nuo Birka Cup, SO autot, taitavat kaikki tulla ihan ajamalla pääkaupungin ytimeen, esim Team Ascona ajoi ihan varmasti entisen kilpurinsa Lyckselestä - Stockholmiin. Että semmosia katuautoja :poff:

  Mites muuten nämä täällä mainostetut top-speed pelit, kun kerran svedut vetää jäälläkin kovempaa ja lyhemmällä matkallakin, että taitavat nekin olla ihan lälläripelejä kaikki :wink:
   
 5. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Jätkät menee cruisinkeihinki trailerilla. Ja tottakai istuu siellä traileriqueenissä. :rotfl:
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Mut on niissä sit sentään moottori eikä mitään puolikasta korviketta :poff:
   
 7. ata

  ata Gearhead

  Onhan se noinkin, yksi kaveri Hangosta oli tullut ajamalla Alastaroon V8-GTI-kadunmiehen varttipäivälle kiihdyttämään suhteellisen tehokkaalla (400+ hv nyt ainakin taisi olla, en muista oliko 500+) ahdetulla harrasteautollaan ja sitten vartilla poiki laatikko. Ei sitten muuta kuin soittamaan kaveri Hangosta trailerin kanssa hakemaan se auto takaisin tallille... että tuon tapauksen jälkeen ainakin itse olen ymmärtänyt noita trailereitakin. Ja tuokin oli kyllä ihan katuauto ja ajamalla tullut. Aina vain ei pääse ajamalla pois. Toisella kaverilla poiki (myös ahdettu ja jotain 400+ hv sekin taisi olla) kone aikoinaan Motoparkissa stripillä katuautolla ja sieltä auton pois saanti olikin astetta monimutkaisempaa pk-seudulle kun omaa traileria ei just siihen hätään löytynyt.
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Nimenomaan tossa on se pointti.
  Stripille koviin rääkkäyksiin ei viitti mennä ajamalla mut leikkimässähän toki voi käydä cruisingeissa vaikka ajamallakin kuten mekin tehtiin vielä toissa kesänä kun pikkukakkosenkin viitti vielä pitää koko kesän leimassa ja vakuutuksissakin eli tossa mm. siltä ajalta yks pätkä:
  http://www.youtube.com/watch?v=9blEnH9P ... re=related

  Mm. tossa tuli ajamalla heitettyä semmotteet reilu 50 km lenkki ja malliks ja fiilistelyn vuoks pikku polttopelleilyt sit siellä cruisinkipaikalla, tosin ihan kamalasti ei raaskinu silloinkaan jallittaa kun tommosetkin mokomat 14,5 tuumaa leveät katuslickit maksaa kuitenkin ihan tarpeeks ja helpostihan ne sit saa vaikka yksissä cruisingeissa kerrasta entisiks jos vaan haluaa :p

  Jotta noin, silloin kun Novassa oli vielä pikkukone :poff:
  Tosin silläkin joutu tommosilla reissuilla jo tekemään yhden välitankkauksen kun matkaa tuli 50 km eikä tankkiin mahdu kun vajaat 30 litraa soppaa :rotfl:

  Ja oli miten oli niin ainakin ite tossa sit tultiin semmoseen tulokseen että vaikka voiskin niin miks tommosesta maksais koko kesältä kaikenmailman maksuja pitääkseen sen vaan periaatteessa leimassa kun varsinaisiin cruisailuihin ja reissuihin on kuitenkin toinenkin auto olemassa joten kesän 2007 jälkeen toikin siirty ihan vaan rahansäästösyistä trailerqueeniks ja/tai satunnaisesti siirtolapuilla kulkijaks :wink:
   
 9. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Nytkun bensan oktaanit on ruodittu, trailerit dumattu niin siirryttäiskö kaikkein pahiimpaan eli busseihin. Niillähän on kadehdittavan mukavaa noita katuautoja ympäri valtakuntaa ökyrikkaiden kuljettaa.

  Löytyskö muutamia kateellisia kun mullakin on oma bussi. Nimet vaan tämän viestin perään niin naureskellaan tällekin asialle :rotfl:
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Minäpäs en ookkaan yhtään kateellinen kun meilläpä onkin semmonen tosi komea bussi, oot varmaan joskus nähnytkin sen :poff:
  Ja taitaa olla vieläpä paras tai ainakin hauskin harrasteauto mitä on koskaan hommattu :rotfl:
   
 11. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Kuskiksi ei oo huolittu siksi, että meillä on jo kaksi bussikuskia vakituisesti Teamissa. Mukaan mahdut kyllä jos noinniinku seuraksi.....
   
 12. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Kumma juttu :eek: Kukaan ei saivarrellut busseista vaikka kaikki muu onkin niiiin väärin niiin väärin ja ne on vielä.... :rotfl:

  Jos nää "katuautoista" saivartelijat käyttäis edes osan tosta energiastaan jolla ne itkee maailmaan vääryyttä, olisivat he kaikki jo kokeneet oikeiden kisojen ihanuuden :rotfl:
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kyllähän siis bussi on selkeesti nimenomaan joukkokuljetusväline, joten sillä kilpa-auton kuljettaminen puuhapaikalle on suorastaan ympäristöteko. Etenkin jos se vielä käyttää savusta päätellen guanoa polttoaineenaan.
   
 14. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Savusta en tiedä, mutta kun kilpurissakin sitten käyttää ympäristöystävällistä E85 polttoainetta, alkaa tulevaisuus näyttää hyvältä.

  Ainakin aikojen suhteen :rotfl:
   
 15. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Käyks maihari ajopuvuks?
   
 16. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Jos sulla on pussihousut :rotfl:
   
 17. pötkö

  pötkö Gearhead

  No niin sieltä se tuli sulla onkin kilpuri eikä katuauto :soosoo: :soosoo:

  Turhaan sä sitä E85:aa siihen laitat. Nyt se on paljon ympäristöystävällisempi
  kun se ei liiku lainkaan. :poff:
   
 18. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Metsään meni. Sehän on katuauto kun se kerran on katsastettu. Kilpuriksi sitä kutsutaan vaan kilpailuissa, jonne useimmat teistä velliperseistä ei uskalla tulla mukaan ollenkaan :poff:
   
 19. pötkö

  pötkö Gearhead

  Ei kyllä se Vihtiin meni!!

  Olikos se sun autossa niin iso pahka konepellissä et piti punavalo ottaa :poff:
  joskus Kiikalassa

  Ai niin mut se olikin leimattu :rotfl: :rotfl:
   
 20. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Kuusi oli tuolla tuolloin vaan liian alhaalla. Aavistaa piti ja silti joku fogeli meni ja tuhosi lopunkin mahdollisuuden siinä lähdössä. vai meniks se jo aikasemmin, vai....

  Leimattu se silti oli. Nimittäin tuolla Kiikalassa saa ajaa vaan leimatulla autolla :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!