Pian mahdotonta saada lyhyitä kilpiä tuontiautoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja chevystw, 13.7.2008.

  1. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Jos löytyy rekisteriotteesta maininta kyseisestä tunnuksesta niin ei muutakun konttorilta kyselemään onko vielä vappaana jos on niin sittenpä tilaat kilvet, maksat ja oottelet pari viikkoo niin sulla on lyhyet kilvet kädessä
     
  3. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ei kai siihen mitään muutosta ole tullut, jos tunnus on vapaa, niin senkun tilaa kilvet ja vaihtaa ne autoon.
     
  4. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

    Olen vaan törmännyt "lyhyisiin" kilpiin (4-5 merkkiä) jotka ovat kuitenkin yhtä pitkät kuin normaali kilvet,on vain tyhjää tilaa enne ja jälkeen merkkien.

    Tarvii ensviikolla mennä tilaan kilvet,tunnus on vapaana.
     
  5. capri30S

    capri30S 1st gear

    No se taas johtuu siitä, ettei ole ruksattu kilpitilauslomakkeesta kohtaa lyhyt, kilpipohjaksi.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

  7. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Helsingissä AleksisKivenkadun A-katsastuksessa tiettävästi iso erä vanhoja 5-merkkisiä kilpiä. Tuore tieto.
     
  8. JnZm

    JnZm Gearhead

    Osaakos joku muuten kertoa oliko siihen jotain syytä että 90-luvun Mazdoihin laitettiin 5-merkkisiä kilpiä?
     
  9. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    etupuskurissa oleva lievä kilpiupotus 8mm liian kapea. Takaluukussa ei olisi mitäänn estettä. Näin ainakin MIOssa.
    Jenkkiin tuskin olisi saanut noilla kriteereillä kapeaa kilpeä enää tällä vuosikymmenellä.
     
  10. JnZm

    JnZm Gearhead

    Sehän se näkyi olevan, kiitos valaisemisesta! :D

    Ja kuten tuossa aiemmalla sivulla oli, niin eipä näköjään saa...

    [​IMG]
     
  11. Milestone

    Milestone Gearhead

    Päivitys Hämeenlinnan A-katsastusasemalta Tiiriöstä. Lyhyitä kilpiä on ainakin vielä, myös 4-merkkisenä. Oli iloinen yllätys tämä, samoin
    virkailijan tyylitajuinen kommentti_ " Musta nää vanhanmalliset sopii
    tohon paremmin"
    Tilattiin samalla vielä 18 euron muutos kilpien muutamiseksi musta-pohjaiseksi. Toimitusaika alle pari viikkoa.
     
  12. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Oliko muuten mitään juttua millaisia 4-merkkisiä ois ollu tarjolla?
     
  13. karra

    karra Double Gearhead

    Niissä on neljä kirjainmerkkiä :rotfl: no ei vaineskaan hyvä jos niitä jossain vielä on. 5-merkkisiä on K1 katsastajien Mikkelin toimipisteessä, pari vko sitten sain selville.
     
  14. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Tampereen Kymppikatsastuksella Lielahdessa on myös muutama viisimerkkinen CTS-kilpi jäljellä. Tai siis ainakin oli vielä keväällä
     
  15. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ainakin Kouvolassa A-Katsastuksessa on valikoimissa näitä perinteisiä lyhyitä kilpiä, ja erittäin asiallisissa merkeissä sujuneen rekisteröintikatsastuksen jälkeen yhteistuumin katsastajan ja virkailijan kanssa laitoimme jo odottelemaan Oldsiin sopivat laput 49-numerolla! 8)
    Oon aina ihmetellyt, miksi porukka kelpuuttaa autoonsa mitkä tahansa rekkarit, kun ainakin täälläpäin asiaan voi vaikuttaa itsekin. Esim. jossain rodissa kuusimerkkiset EU-kilvet ovat aivan järkyttävän näköiset, eikä pitkien kilpien muuttaminen mustapohjaiseksi juurikaan paranna asiaa...
     
  16. pptalo

    pptalo Gearhead

    Aika jännä. Samalla konttorilla, tommolankatu? Kävin rekisteröintikatsastuksen jälkeen kysymässä mustapohjasien kilpien saatavuutta / valmiiksi tilausta että olisi valmiina kun veropäätös tulee ja on maksettu. Ei ole eikä tilata! Pitää ensin veronmaksun jälkeen laittaa hyllyssä ekana olevat kilvet ja sitten tilata mustapohjaset :mad:



     
  17. Hai

    Hai Double Gearhead

    Näinhän tää on ollu jo pidemmän aikaa, ettei mustapohjaisia ole konttoreilla.
    Käytäntö on, että auto rekisteröidään ensin tunnukselle jonka ASIAKAS KELPUUTTAA. Jos ei kelpaa, voi asiakas marssia seuraavalle konttorille ja tutustua heidän tunnusvalikoimaan. Tunnus voi olla 4-6-merkkinen. Ensin kilpi on valkopohjainen FINni kilpi pitkä + pitkä tai korkea + pitkä tai se uusi 6-merkkinen lyhyt ilman FINniä. Tämän voi sitten tilata mustapohjaisena ja vaihto tehdään uusien kilpien saavuttua konttorille.

    >päivitys tuohon merkkien määrään.
     
  18. Milestone

    Milestone Gearhead

    Kasipasi puhuu asiaa. Tämä 6 vuotta vanha topicci on ollut lievästi etupainotteinen koska otsikon väittämä ei edelleenkään pidä paikkaansa. Kilpiä saa lyhyinä, 4-5 merkkisinä. Uusia sarjoja on selvästi liikkeellä, esim. viimeaikaiset CV- jne alkuiset kilvet. Jos joku konttori tarjoaa eioota ja metrin pituisia nykykilpiä, niin täältä löytyy selaamalla tietoa palvelevista konttoreista. Itse hain 4-merkkiset kuukausi sitten. Ne mustat tilattiin saman tien. Toimitusaika pari viikkoa.
     
  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Pitää paikkansa. Tuossa oma CV- alkuinen musu. Itäväylän A-Katsastus. Kannattaa kysellä.
    Muutenkin fiksua ukkoa katsastamassa autoja. En viittinyt mustia kilpiä sitten tilata, kun ajattelin että nuo valkoiset sopii paremmin auton väreihin?

    [​IMG]
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Niin, enhän mäkään tossa aiemmin nähdäkseni maininnut, että konttorilla odottaisi valmiiksi mustapohjaiset kilvet...? :odroll: Tietenkin ensin on otettava valkopohjaiset (vaikka se järjetöntä onkin), ja vasta ne kourassa voidaan tilata sama tunnus mustapohjaisena. Siihen en kyllä ainakaan itse suostuisi, että autoon paiskataan mitkä tahansa laput, mitkä pinon päällä sattuu olemaan...

    Ja tuohon "Hain" kommenttiin viitaten, kyllä nämä ensin otettavat valkoisetkin kilvet ovat ihan perinteistä mallia ilman FIN-lätkää, kuten tuossa Mussessa.
     

Kerro tästä muillekin!