Pick Nick 2003 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Otto, 3.8.2003.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ai sekö se olikin vain, ääni kuulosti pahemmalta... Hyvä että sait kuntoon.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. harri60

    harri60 Gearhead

    Kalikalin -60 avo Cadillä oltiin liikkeellä ja hauskaa oli. Terveisiä: Kustom stw, Big Bad Chevy (oliko pää kipiä), Hippi ja kaikki muut riennoissa olleet.
     
  4. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Ne mitä muistan:

    Daven Chevy Rod&Custom ykkönen

    Riikan "Rimpala" Rokki-luokan ykkönen

    Chopperit voitti muistaakseni sama kuin viimeksikin. :smile:

    Pääsihän sinne pokaaleille pari Buickiakin, 50 ja 60-lukujen kolmosiksi tulivat. :smile:
     
  5. ltd74

    ltd74 1st gear

  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvin meni sitten tuo esitelehtisessä selitelty rock´n´roll-luokka, eikä potkittuja linttoja palkittu.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jep, samaa mieltä (varsinkin kun kakkospysti tuli meidän seurueeseen :grin: )
     
  8. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Niinpä meni. Oma tekelekkin oli juuri tuossa r&r -luokassa arvioitavana, eikä se o mikään potkittu linda.
    Ei tosin sillä menty edes päin pronssista pokaalia... :razz:
     
  9. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Juu varsinkin se piilofarmari,jota *rakennettiin* ahkerasti vielä Hovimäessäkin kävelemällä katolla,arvostelujonossa koitettiin vielä tehdä koneeseen hienosäätöä huudattamalla *voimaveekasia* pitkät tovit.Jos tosta jotain positiivista pitäis löytää niin onneksi *harrastekohteena* oli VIELÄ suht yleinen piilari.
     
  10. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Jos tarkoitat sitä punaista, niin sama nappas minuunkin. Kyllä yksi välikoppa pitää vielä saada, olisi työmatkatkin taas talvella riemukkaampia.

    Muuten europuoli ei tällä kertaa tuottanut ihmeempiä kohahduksia, joten tuli taas oltua enemmän aidan oikealla puolen ja 68/70 Chargerin maskeja kuvasin.
     
  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Fleetline, tarkoitatko sitä sinistä huippukuppasta Oldsmobilea jossa on jonkun sortin liekit keulalla ja oikea etukulma "korjattu" suoralla pellinpalalla?
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Just sitä..
     
  13. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Ilmeisesti sillä mä en huomannut muita viistokeula escoja, varsinkaan punaisia tai oranssi se kai oikeastaan on. Se oli siinä lähes euroalueen ulosajo kohdan vieressä. Ihme ja kumma että on säästynyt eikä ole ilmeisesti nähnyt rallipolkuja. RS välikoppia tuotiin Suomeen kai kuitenkin vain noin 15kpl.
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    No sitä Farmi-Oldsia ei mun puolesta olis tarvinnu päästää edes alueelle sisään...
     
  15. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mua vähän ihmetyttää tuo Rock & Roll -auto-osasto. Mikähän sellaisessa autossa on rokkia ja mikä rollia?
     
  16. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Niinpä...muutenkin linja sisäänpääsyssä oli että amerikassa valmistettu=harrasteauto.Mäkin tulin sisälle rinta rinnan 90-luvun tila Chryslerin kanssa jonka kanssa ei oltu edes harrastettu pesun ja vahan muodossa pieneen aikaan...mikäs se kun tilaa ainakin vielä alueella riitti.Blues picnikissä jouduttiin pitämään melko tiukkaa linjaa kun alue on rajallinen(pieni saari).Mäkin onnistuin vahingossa suuttumaan yhen piilofarmi kuskin,keulasta auto näytti ihan normaalilta,mutta olihan se hienosti maalattu ja komiat vanteet alle lasketulla jousituksella eli ainakin mun mielestäni sen verran harrasteauto että olis päässy alueelle(Forssa tää auto oli).Ohjasin käyttöautoparkkikselle ja samantien kuski veti koko herneenpalon nenään ja u-käännös kivet roiskuen eipä siinä enää ehtinyt virhettään korjaamaan...
     
  17. oranne

    oranne Gearhead

    Järkkäripuolen ihmiset onnistuu helpolla pilaamaan tilaisuuden. Ekalla raviratakierroksella koitettiin löytää jotain läpeä josta olisi päässyt nurtsille. Rodit sisään-ei tästä. Seuraavasta lävestä tuli jengiä ulos sen verran että oli uskoa löytää vielä joku läpi josta pääsis sinne minne pitääkin mutta vastassa olikin vääjäämättä ulosajo. Nakkikiskan kautta takas autolle ja kuulutus kertoo että vielä ehtis tunnin ajan arvosteltavaks. Kunniakierros forssan maalaismaisemassa ja takas sisälle. Portilla neuvoa kysyttäessä arvon järkkäri tiesi sanoa että arvostelut on lopetettu eikä autoja enää oteta sisälle. Kraisu parkiin ja kävelemään. Hetken päästä kuulutetaan että vielä ehtis arvosteltavaks..
    Olihan vitosen prkkimksusta sen verran iloa että sai ajella ihmisjoukon keskellä autolla ja ilokseen todeta että auto ei keitä. Ehkä taas kymmenen vuoden pästä vorssaan seuraavan kerran.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olikos se liekkimaalattu -60 käpykkä?
     
  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jep, sehän se...
     
  20. JouniK

    JouniK Gearhead

    Hyvät systeemit oli Forssassa. Ainahan sitä voi vääntää kättä, että mitä on "harrastus"...:wink: No suurin osa laitteista oli oikeessa osotteessa.
    Pari kuvaa:
    http://www.sunpoint.net/~jjak70/PickNick2003/
    Ne vaan on hirveen isoja, pienennän kun ehdin.
     

Kerro tästä muillekin!