Pick Nick 2003 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Otto, 3.8.2003.

  1. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Niinpä...muutenkin linja sisäänpääsyssä oli että amerikassa valmistettu=harrasteauto.Mäkin tulin sisälle rinta rinnan 90-luvun tila Chryslerin kanssa jonka kanssa ei oltu edes harrastettu pesun ja vahan muodossa pieneen aikaan...

    Ajelin Camullani ilmeisesti tämän samaisen vehkeen perässä jo pitkään,(ja alueelle sisään) enkä arvannut että sekin oli Pick-Nickiin tulossa.
     
  2. Otto

    Otto Gearhead

    Katselin tossa noita palkittuja... onko kukaan laskenut kuinka monetta kertaa Kunnasvuo kävi hakemassa pokaalin Buickillaan..? Ja taitaa esmes Davellakin niitä pokaaleja olla useampi, kaikki tosin eri autoista. Noh, kyllä minäkin saan joskus autoni sinne palkitut-otsikon alle. (Tulipahan nyt luvattua julkisesti...) Ja olihan se hienoa nähdä tuttuja, taas lisää kyläpaikkoja pitkin suomenniemeä,heh.
     
  3. Chrome

    Chrome 1st gear

    sarjaan Classic auto niin ei tartte ees kunnolla entisöidä niin pokaali on taattu. Ei siksi että taso oisi matala vaan kun niitä autoja oli kaksi niin se kolmas pysti jäi sinne.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jes..Forssa tosiaan on suomen suurin harrasteajoneuvo tapahtuma..Ja hieno sellainen..Hieman kyl otti pannuun swappi alueel ne kippo kauppiaat.Jos niiden pakko olla siellä, niin eikö ne voisi pistää erilleen oikeista kauppiaista..Reissulle tuli mittaa N.600km..Perjantaina stadin cruisingis, Lauantaina Somerol ja Sunnuntaina tuolla Forssas..Niin ja LPR,sta lähtö..Taitaa tulla tästä perinteinen reissu, kun nyt kahtena vuonna perä jälkeen tän teht.. =) Hyvin tuntuu olevan porukoilla kuvia sivuilla..Voisi melkein itse jättää kameran kotia ja poimia autojen kuvat muiden sivuilta..LPR,ssa muuten 16.8 cruisinki jonne kaikki tervetulleita..Viime vuonnakin satakunta jenkkiä(ja 600 fiiatti) paikal..Siitäpä tulikin mieleeni kumma kysymys..Ollaan kamun kanssa käyty kädenvääntöä siitä onko vani jenkki..??Lukeehan siinä chevy keulalla, valmistusmaa oikea ja täysimittaisella varustettu..??? Hyviä harraste hetkiä loppu kesään.. =)
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    No haloo. Onkai ne tehny muitaki ku henkilöautoja.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mä kyllä sitä mieltä et ne jenkkejä, mut tiä toinen osapuoli kovasti sitä mieltä et oikea jenkki o henkilöauto..Tosin hän ei osaa nähdä muuta kuin sen oman juttunsa ainoana oikeana..Siksi kun omistan kaksi vania, niin hänen mielipiteensä minusta hieman hubaisa..ja toi kysely oli tehty ihan huumorilla..Ei kande ottaa herneitä nenukkiin..Henditys vaikeutuu :wink:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Heh, kyllähän se vähän jyskytteli aamusella, mut eipä hätää kun oli kuski matkassa eikä eväätkään ollut loppuneet niin siitähän se taas lähti (oltiin jo suunnilleen 10:ltä matkassa Somerolta Forssaan).
    Viisaana miehenä olin ottanut vielä viikon verran kesälomaa tohon Forssan reissun jälkeen niin ehti hyvin toipuakin.
    Terveiset vaan kaikille OD:n porukoille jotka muistan nähneeni siellä ja niillekin jotka tapasin enempi siellä "hämärän rajamailla" illanvietoissa Somerolla :grin:
     
  8. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  9. ManRay

    ManRay 1st gear

  10. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Joo tulihan siellä Forssassa käytyä ja hienoa kalustoa oli silmän kantamattomiin :smile: eli varsin onnistunut viikonloppuhan tuo oli vaikka vähän myöhässä saavuttiin paikalle...kyllä riitti kiertämistä.Nyt en enää ihmettele miksi porukka on niin paljon mainostanut tota Pick-Nickkiä..kävin nimittäin ensimmäistä kertaa kyseisessä tapahtumassa, ja ihan varmasti kyllä mennään ens vuonna uudestaan! :smile:

    Overdrivestä taisin tunnistaa Big Bad Chevyn, Fleetlinen ja HornetRWD:n autot pick-nick alueelta..
    ________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-08-14 00:24 ]</font>
     
  11. 454SS

    454SS 3rd gear

    Rompetorilla joku kauppasi öljynlauhduttimia 35 eukon hintaan. Sattuuko kukaan täällä pyörivistä olemaan kyseinen henkilö/tuntemaan kauppiasta/tai edes tietämään hepun puhelinnumeroa??
     
  12. makke

    makke 1st gear

    Saivartelua, mutta kyseessä ei voi olla öljynlauhdutin, vaan öljynjäähdytin. Jos öljyä tarvis lauhduttaa, niin sen tulisi olla kaasuna ja sitä se tuskin on...
     
  13. 454SS

    454SS 3rd gear

    No hyvä, että korjasit. Voisit varmaan ruveta tälle palstalle jonkinlaiseksi asiavirhepoliisiksi ja puuttua kaikkiin vastaaviin... Pari esimerkkiä aika yleisistä jutuista on esim. iskarit (iskunvaimentimet)onko autossa oikeasti sellaiset tai kaasuttaja, sehän on ratin ja penkin välissä eikä konehuoneessa. Joten eiköhän tänne voi kirjoittaa "kansankielisillä" termeillä, koska suurin osa lukijoista luultavasti ymmärtää mitä tarkoitetaan, vai?
     
  14. guru

    guru Gearhead

    mr.speed hornet rwd hehehehhehehhehe
     
  15. Otto

    Otto Gearhead

    [/quote]

    No hyvä, että korjasit. Voisit varmaan ruveta tälle palstalle jonkinlaiseksi asiavirhepoliisiksi ja puuttua kaikkiin vastaaviin... Pari esimerkkiä aika yleisistä jutuista on esim. iskarit (iskunvaimentimet)onko autossa oikeasti sellaiset tai kaasuttaja, sehän on ratin ja penkin välissä eikä konehuoneessa. Joten eiköhän tänne voi kirjoittaa "kansankielisillä" termeillä, koska suurin osa lukijoista luultavasti ymmärtää mitä tarkoitetaan, vai?
    [/quote]
    Ja koneen päällähän ei o kaasutin, eihän siitä kaasua tulee vaan enemmänkin sumua, eli se on sumutin? kansankielisesti koneen päällä siis voi olla sumarit? Heh heh... Itse ainakin yritän kirjoittaa asioista siten että olis helppo ymmärtää... siis kaasari on kaasari, rengas on rengas ja moparit on... heh...
     
  16. makke

    makke 1st gear

    No eipä ole halua puuttua yleisesti, mutta tuo että jäähdytintä sanotaan lauhduttimeksi on varsin paha moka jo ihan fysikaalisessa mielessä, siis asiassa joka jokaisen on pitänyt oppia jo peruskoulun fysiikan tunnilla istuessaan.
    Siis vähän sama asia kun väittäisi autonrenkaissa käytettävän alipainetta.

    _________________
    autoharrastusta...
    http://www.makkesgarage.com

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2003-08-23 22:27 ]</font>
     
  17. makke

    makke 1st gear

    En maininnutkaan kansankielestä, vaan selkeästä asiavirheestä. Lauhdutin on lauhdutin ja jäähdytin on jäähdytin. Saman näköisiä ovat noin äkkiseltään, mutta molemmat aivan eri tarkoitukseen tarkoitettuja ja niissä tapahtuva lämpötilan/olomuodon muutos on aivan eri tyyppinen.
    Siis öljyä ei tarvitse lauhduttaa, koska lauhduttaesa kaasu muutetaan nesteeksi, eli tapahtuu faasi.
    Autossa ainut lauhdutin on ilmastoinnissa.

    Käytän itsekin kansankielen termejä kuten iskari, kaasari, ruisku ym. Jopa selkeästi tuotenimen kautta tulleita nimityksiä kuten mauseri ja stefa yms.

    Ja palatakseni Pick-nickiin, niin kukas oli todistettavasti pisimmän taipaleen takaa paikalla?
     
  18. 454SS

    454SS 3rd gear

    Tunteeko kukaan sitä ÖLJYNJÄÄHDYTTIMIÄ kaupitellutta henkilöä? Jannulla tais olla niitä semmoset viisi - kuusi kappaletta ja hintaa oli 35 euroa/kpl.
     
  19. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Nyt tais tulla mokailtua kun noin naurattaa :smile: Siis HornetRWB tietysti joo...
     

Kerro tästä muillekin!