Pick-Nick 2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Gutless, 29.7.2022.

  1. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Itellä on alla tuommone 80-luvun lotja ni sillä on hyvä mennä satastaki, kovemmassa vauhdissa kulutus raketoi ja ajo-ominaisuudet vastaa lentävää mattoa. Forssaan matkassa eniten tökki kaiken maailman turaajat, 60-alueella 60kmh, 70-alueella 60kmh, 80-alueella 70kmh, 100-alueella 70kmh. Pappa mersun ratissa, muuten vaan köröttelijät ja karavanaarit tottakai.
    Vakio 302 ja auto täynnä poppoota ja kamaa ni turha ohitusta ees ajatella.

    Piknikissä oli niin paljon nähtävää (kuten swapin porsliinit ja pölypussit) että ei mikään jäänyt ihmeemmin mieleen. Tosin Cummins-swap C3 Vette oli aika veikeä toteutuksena ja ajatuksena. Kyttä-Edsel oli kans hieno.
     
  2. S-A

    S-A Gearhead

    Kustom STW, Marklin, Ace66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. Gutless

    Gutless Gearhead

    Sitten vielä toinen tallenne



    Kaikkia autoja ei millään voi olla mukana. Kuvaus ajankohta oli iltapäivällä kun alue oli jo alkanut tyhjenemään päin ja pitää muistaa ihmisten yksityisyydenkin kunnioittaminen ettei tunge kameraa joka väliin ja sitten vielä leikatessakin muistaa sama juttu. Olkaa hyvät ja nauttikaa tunti tuben äärellä.
     
    Muokattu: 12.8.2022
    Marklin, jarkko359, matti R ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Forssa Pick Nick 07.08.2022

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    Marklin ja esmi tykkäävät tästä.
  5. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Lead-sled Volga. Asiallista toimintaa Eestin pojilta.
     
    SARKERI-71 tykkää tästä.
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Parempi kai myöhään kun ei milloinkaan, tuossa kans muutama kuva Forssa Pick Nickistä jos joku vielä jaksaa niitä katella... :poff:
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Forssa+PickNick+7.8.2022/

    Lähdettiin aamulla aikaiseen kaverin kanssa parin Americanin voimin kohti Forssaa ja onnistuttiin välttämään jonot sisäänpääsyn kohdalla. Hyvin oli porukkaa, tosin harmi että melko nopeasti alkoi tontti tyhjenemään kun iltapäivällä tuli pari pientä vesikuuroa. Paljon kerkesi hienoa kalustoa lähteä ennenkun ehti kaikkea kiertämään, mut onneksi muiden kuvista voi katella mitä jäi itellä näkemättä.:odwink:

    Ensi vuonna taas.
     
    T.N, MJF ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!