Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

  1. JPA

    JPA 3rd gear

    Voiski joskus tulevaisuudessa alkaa rassaan pikkarii. Tollanen päällisin puolin huonossa kunnossa, ruosteinen ja kaikenlaisia värejä löytyy :D Pitkälavanen -81 fleetside ....eihän se muuta tarvis kun huikeet Bling Bling vanteet ja air-ridet :D
     
  2. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Projektikuvia -79 Scottsdalesta,vähän ennen joulua aloitin "pikaisen käyttökunnostuksen" mutta yllättäen se hieman riistytyi käsistä... :-? No,oli se sen verran hyväpeltinen ja hitsaamaton etulokareita lukuunottamatta että ajattelin sitten tehdä vähän huolellisemmin,näinkin ehjäpeltisiä taida paljoa enää olla Suomessa?Tekniikkana 5.7DX+th350+12 bolt,kohta saa alkaa leimausaikaa varaamaan :D

    http://kuvablogi.com/blog/5767/1/
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Hieno! Eikös tossa voida puhua jo entisöinnistä..? Tv: Ex-Scottsdale-mies
     
  4. JPA

    JPA 3rd gear

    Tulee kyllä hyvän näköinen :eek: ,mulla pitäs aukasta toi tulipellin yläosan kotelo ku luultavasti on sieltä pohja lahonnut kun vesi tuppaa lirisemään lattialle, muutenkin paljon oikomista ja paikkaamista, siinäkin hommassa pääsee mahdollisesti helpommalla kun hommaa parempi kuntoiset ovet ja lavan, lava joskus kylkeen kolhastu.
     
  5. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Onhan se jo lähempänä entisöintiä,ajattelin tehdä suht orggiskuosiin kun siihen oli hyvä lähtökohta ja näistä niin moni on mattamusta pieksetty räkälintta,tämäkin oli jo vedetty jollain millälie peltikattomaalilla mustaksi mutta ei kuitenkaan oltu rikottu,rapistumaan päin kyllä oli hyvällä alulla.Pohjatyöt nyt on mitä on,ehkä liian hätäisesti tuli kuitenkin tehtyä... :oops:
     
  6. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    [​IMG]

    tommoista pitäis alkaa väsää
     
  7. customdeluxe

    customdeluxe 1st gear

  8. vemu

    vemu 1st gear

    [​IMG]

    pikappi ku pikappi
     
  9. MaxDura

    MaxDura Gearhead

  10. freeride

    freeride Gearhead

    ei näytä kuvaa mulla ainakaan?näkyy vaan herja,että external linking forbidden,mut kävin mopofoorumilta kattoon,komiat lieskat on!!jokos koneessa on uuret jekkuosat kiinni?
     
  11. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Koneistamossa on osat maanneet nyt vissiin puoltoista kuukautta.
    Kai toi toukokuussa saattaisi olla uudella tekniikalla.
     
  12. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Linkitä nyt helvetti ne jonnekkin oikeaan galleriaan mistä ne kuvat näkee ilman lasipalloa. :mad:
     
  13. 63impala

    63impala 1st gear

    Pitäisi toukokuun alussa laittaa oma käyttis lihoiksi; vähän maalia ja tontitusta ja isompaa pyörää yms. Laite on lyhytlavainen C1500 -91. Kumit on jo kotona, hankookit 274/40-20, vanteiksi tulee AR:n Motto 20x8.5.

    Kysymys;

    Onko käyttökokemuksia 4/6 madalluksesta, ympärivuotinen käyttis kuitenkin mulla? Mittailin, että ilmanohjaimen saa heittää ainakin **tun kuuseen, raapii jo melkein kenttää. Niin ja puritaanit ei ehdottele pyöriksi mitään torque trusteja 15-tuumasina, niitä on jo nähty ja aiemmin mainitut on jo maksettu ja tilattu, eli niitä käytetään!

    -Markku-

    Noskoolfab, Lievestuore
    noskoolfab(at)jossain.com
     
  14. jylhä

    jylhä 1st gear

    ja tota askarrellessa sitten kaikki hionta ja maalausvehkeet heität romukoppaan. on erittäin luonnonkaunis lastivaunu!
     
  15. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    ikävä kyllä näin ei tule käymään
     
  16. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    Kysymys;

    Onko käyttökokemuksia 4/6 madalluksesta, ympärivuotinen käyttis kuitenkin mulla? Mittailin, että ilmanohjaimen saa heittää ainakin **tun kuuseen, raapii jo melkein kenttää.



    mulla oli omassa fleetsidessa 5/7 madallus ja lippakin paikallaan viime kesän.
    hyvin sillä pärjäsi, kun vaan vähän ajatteli mihin ajoi. maavara poikittaisputken kohdalta taisi olla nippanappa 8cm. mutta sen olisi voinut tehdä toisinkin, eli vetää 5cm ylempää.
     
  17. Boogie

    Boogie 1st gear


    Mihinkäs tyyli suuntaan meinaat lähteä rojektia viemään.
    Kustom? 8)
     
  18. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Ei voi kuin mielen kiinnolla odotella loppu tulosta!! :p

    Kehtaatko paljastaa visiot tuon osalta!!?? :wink: Orginaalia tyyliä ja ilmapussia? No ei taida teikäläiselle ''riittää'' :wink: ''Rajuja'' kori muutoksia odotettavissa? :odroll: Vai onko muuten asiakas työ??

    :pinup:
     
  19. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    oma projekti ja aika näyttää mitä tulee
     
  20. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Lisäsin uudet kuvat,tuore leima papereissa 8)
     

Kerro tästä muillekin!