PickNickissä 2005 tapahtunutta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ventura389, 25.4.2006.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Vuoden 2005 PickNickissä ihastelimme (muistaakseni) oheisen linkin mukaista siistiä Valiantia. Juttusimme omistajansa kanssa siinä tuokion ja muistoksi sain upouuden takavalolinssin. Arvio linssin sopivuudesta oli, vaan tarvekin oli (vaikken itse edes tiennyt :-? ), eli kun eilen kaivettiin oma Valiant talvisäilöstä päivänvaloon ja pesuun... niin toinen takavalolinssi oli rikki. Ja nyt siis tuohon oli jo vaihdokki tilalle.

    Iso kiitos siis näin ajanpäästä, linssille on paikka!


    linkki kuvaan
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ei siis Venturalle mikään hukkareissu tuo viimekesän piknikki. Manselaisen lisäksi matkaan tarttui tarpeellinen takavalo. :rotfl:
     
  3. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Moparbakteeria roppakaupalla!!! :rotfl:
     
  4. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    No ei ollenkaan, aarteista pidetään hyvää huolta 8)

    Toi moparosasto kyl vähän hyppii silmille... mut moon sitkee :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!