Pienoismalli omasta autosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Buddy, 15.2.2006.

  1. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ootteko koskaan tehneet pienoismallia omasta harrasteautostanne? Mä tein joskus omistamastani -64 caddystä aikas tarkan pienoismallikopion muutama vuosi sitten. Se ei olekkaan niin helppo homma mitä vois kuvitella. Mulla meni pari viikkoo sen tekemiseen. Nyt kun caddy on myyty, ni jäi sentään muisto pienoismallin muodossa. :) Nyt tarttis tehdä 1:18 mittakaavan -50 mallisesta hardtop chevroletista chopattu fleetline.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) Joo tein aikoinaan metallisesta '64 impala coupesta bel air farmarin...vieläkin vaiheessa ja 1:1 auto myyty aikoja sitten... :lol: Tällä hetkellä oottelee kaapissa amt:n '61 ranchero...siitä pitäs muokata '60 falcon farmari.Tällä kertaa pienoismallin kaksi ovisuudesta on enemmän kuin hyötyä. 8)
     
  3. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Olen hankkimassa jenkeistä '61 Cadillac Fleetwood Sixty Specialin pienoismallia. Ostin 1:1 mallin juuri 1991 ja pitäisi sekin koota kesäksi... :odroll:
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Tää -50 Fleetlinen tekeminen Hardtopista ei olekkaan niin helppoo, mitä meinasin. Pakkelii tarttee laittaa kattoon pirun paljon. Fleetlinessä on paljon pyöreempi katto. Sit vielä tolpat piti tehä tyhjästä. Käytin valutankoo ja pikaliimaa. Alkaa näyttämään esikuvaltaan jo aika paljon. Taidan viedä sen american car showhun, jos se onnistuu, niinkuin oli tarkotus. Täyskokosta en taida saada sikseen kuntoon... :lol:
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tekisin Vanista, kun vaan löytäis sellaisen pienoismallin. Ovat kuulemma loppuneet???
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ihmettelen ettet hommannut suoraan AMT: Fleetline mallia? Siitä huolimatta se on aika mielenkiintoinen chopata.

    Omista autoista en ole saannut mallia vielä aikaiseksi.
     
  7. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ai sellasia tehään. En tiennykkään. Tarttee ostaa, kun tulee eteen.
     
  8. Kannattaa tsiigata noita Tietonikkarin sivuja. Tampereelta löytyy sellainen ikivanha liike siitä kaupungin keskusta, kuin Harraste Oy, heillä on todella harvinaisia malleja niin autoista, kuin sotakalustosta. Niin, heilläkin on nettisivut
     

Kerro tästä muillekin!