pienoismalli v-8 lehden välissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja perkele, 26.2.2015.

  1. perkele

    perkele Gearhead

    tänään tuli taas tolppa.. eiku v-8 lehti ja siinä tarjottiin halvalla escort pienoismallia,onko kukaan tuolta tilannut niitä,kun lupaavat ilman jälkivaatimuksia lisätilausvelvotteita tms??
    kertokaa kokemuksenne..
     
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tilasin joskus jonkun Triumph motskarin pienoismallin samalta puljulta,eikä tuossa ollut mitään ongelmaa.Ja hinta sama 3,90.
     
  3. esmi

    esmi Gearhead

    Emäntä tilannu mulle useamman kerran tuolta noita 3,90 autoja! ei ongelmia, kestää vaan noin kuukauden ennen kuin tulee kotiin sitten 1kk päästä tulee seuraava malli jos ei lopeta tilausta ohjeet on kyllä siinä laskussa.
     
  4. electra1

    electra1 Gearhead

    On tullut pari kertaa kokeiltua halvan hinnan houkuttamana, jotain maksumuistutusta sieltä tuli, vaikka olin ajat sitten maksanut, ja paketti haisi oudosti maakellarille :poff: Vaan mitäs noista, tilaa ihmeessä, jos mieli tekee.
     
  5. juha745

    juha745 Gearhead

    PV Volvon tilasin jostaki tämmösestä kerran. Muuten meni hyvin, paitsi aiheettomia maksumuistutuksia tuppas. Kunnialla niistä sitten selvis kuitenkin.
     
  6. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    kun paketti on kotona niin kannattaa samantien maksun jälkeen peruuttaa muut sarjaan kuuluvat lisälähetykset.
    muussa tapauksessa ne lähettää pian uuden paketin ja parinkympin laskun.
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    jaa mä luulin että v8 on lähteny jippo lehden lijoille.

    se bensarekka ois ollu kommee, mobilistin välissä oli mainos.
     

Kerro tästä muillekin!