pienoismallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Anonymous, 25.10.2003.

  1. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    sain juuri rapakon takaa mailin jonka mukaan Trumpeterin ´60 Bonnevillet lähtee postitse kohti peräpohjolaa ensi viikolla , siitä sitten lähtee oman 1:1 Ponun 1/25 replican väsääminen.
     
  2. vekasiini

    vekasiini 1st gear

    Hienoa. Laitathan tietoa, mitä laatikosta löytyy.
     
  3. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    onko ehdotuksia mitä lakkaa uskaltaa ruiskuttaa Revell Car Metallic värin päälle, värissä ei ole riittävästi kiiltoa joten vaatii ehdottomasti lakan, mutta EI missään nimessä Revell/Humbroll töhnää, jotain muuta , mutta mitä ?
     
  4. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    Trumpeter Bonneville on nyt pöydällä ja näyttää hyvältä, mitä nyt kromit ovat satiinia ja katto taitaa olla hieman kapea, mutta uudet kromit on jo tulossa ja katon voi irroittaa ´60 Monogramin Impalasta ,toisaalta satiini kromit voisi olla todentuntuisempia oman 1:1 Pontiacin replicaa rakentaessa :smile:

    http://public.fotki.com/Mikko58/model_c ... onneville/
     
  5. Jarde1

    Jarde1 Gearhead

    Osaisko kukaan kertoa mistä sais Chevy Vanin pienoismallin, sais olla jotain -89 mallista?
     
  6. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  7. jori92

    jori92 1st gear

    onko tavallisella spray maalilla hyvä maalata kun olen maalannut yleensä ruiskulla
    niin elikkä suoraavaan spray maali purkista ??

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jori92 2004-03-09 20:01 ]</font>
     
  8. jori92

    jori92 1st gear

    suomessa on kyllä jonkinlaisia vaneja.
    esimerkiksi a-team vani ´mutta en muista vuosimallia se on muistaakseni amt tekeleitä
    niin että kato jos tulee vastaan.
     
  9. Konte

    Konte 1st gear

    AMT:llä on 1:25 A-team van (31537), jossa on mukana osat (maski, vanteet ym), joista syntyy joko GMC-van tai sitten ihka aito Chevrolet Van. Tarkasta vuosimallista ei ole tietoa, mutta jonnekin noille 89-92 se kait osuu. Ja mukana on tietty mr B.A. Bracus :smile:
    Auto on kohtuullisen laadukas ja hyvä. Puutteita on alkuperäiset peilit (mukana vain A-team) sekä konehuoneen sisäosat (kone on jees, mutta konepeltiä ei ole tarkoitettu avattavaksi).
    Sisustukseen joutuu askaroimaan itse ovi- ja kattoverhoilut sekä tavaratilan väliseinän, jos ei halua auton olevan perään asti auki.
    Mulla on tuo mainittu vani viittä vaille valmiina. Tuulilasin pyyhkijät, rekisterikilvet ja joitain yksityiskohtia on vielä tehtävä.
     
  10. Sikalintta

    Sikalintta 3rd gear

    Hienoja malleja BonneManillä.... :smile: Ja kysymyksiä, miten noi kromiosien kromit saa noin virheettömiks? Pitääkö olla Baremetallia vai kuinka? Sitte lasit, mistä tavarasta ne on tehty ja mistähän tätä ainetta saa? :???:

    Tais olla muute kromi härdelli jo aiksemmi kysytty?
    _________________
    Merkillä ei välii kuhan vaan on Cadillacci!

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Sikalintta 2004-03-09 21:11 ]</font>
     
  11. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    kromit saa väsättyä bare metal foililla melko kätevästi, vaatii vakaan rukkasen lisäksi uudenkarhean terän askarteluveitseen, lasit noissa mun malleissa on stanukamaa suoran paketista, piirtoheitinkalvoa ja asetaattilevyä on myös käytetty.
     
  12. Tuhertaja

    Tuhertaja 1st gear

    On ihan hyvä maalata suoraan spray purkista, kunhan ei maalaa liian paksuja kerroksia kerralla... Itse käytän paljon spraypulloja suoraan, kun ei ole ruiskua vielä :/
     
  13. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Saako muuten uudemmista amerikkalaisista autoista kuinka hyvin pienoismalleja? Kyllähän tietysti noista Dodge vipereistä, camaroista ja mustangeista saa aina pienoismalleja, mutta mitenkäs vaikka jostain Chrysler Neonista tai Chevrolet Cavalierista? Taitaa pienoismalli puolella olla vähän niin että noista erikoisemmista löytyy kyllä malleja, mutta etsippäs jostain neliovitolppa dartti kuutosella :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-03-10 20:48 ]</font>
     
  14. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Neonista on olemassa hartsikoppaa saatavilla ja ainakin osoitteesta http://www.modelexpress.net löytyy Neonin pro stock kori :smile:
    90 luvun puolenvälin Monte Carlosta ja Vanista löytyy promomallit.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-03-10 20:58 ]</font>
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo kiitti tiedosta tuhertaja oikein paljon kiitoksia.
     
  16. jori92

    jori92 1st gear

    olin toi ylemmän viestin kirjottaja
     
  17. ata

    ata Gearhead

    Kyllä kaikkein toivottominta on yrittää toivoa että edes joku valmistaja joskus tekisi enemmän ns. tavallisempia eurooppalaisia autoja, niitä on saatavilla vielä huonommin kuin jenkkejä, sillä jenkkivalmistajat tekevät jenkkien pienoismalleja ja japsivalmistajat japsien ja molemmat tekevät silloin tällöin jotain eksoottisia eurooppalaisia urheiluautoja, mutta tavalliset eurot ovat aika lailla kiven alla. Usein saatavilla on vain pelkkiä kilpa-autoja noista euroista, eikä tavallisia katumalleja ollenkaan.

    Toisaalta sekin on tavallaan huvittavaa, että vieläkin on myynnissä paljon samoja sarjoja, jotka olivat myynnissä jo 80-luvun alussa, kun tuota pienoismallien rakentelua tuli aloitettua, kuten musta 55 Chevy liekeillä kyljessä... sellainen tuli itsekin rakennettua joskus yli 20 vuotta sitten... :smile: ja vieläkin löytyy kaupasta sama kitti...
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tosiaan tuoreempia euroautojen sarjoja ei ole muita kuin joitain S-Mersuja ja Porscheja. 60 lukuisista löytyy kuitenkin Kuplaa, Miniä ja jopa 600 Fiattia. Harmi kun Esci ei ole enään voimissaan, sillä se valmisti kohtuullisen hyviä euro sarjoja.
    Niin ja mitä tulee noihin uusinta julkaisuihin, niin eikös se ole hyvä kun voi fiilistellä rakentamalla sen mallin mitä joskus aikaisemmin on tullut tehtyä :???:
    Rupeis muuten olemaan aika Revell-Monogramin tuoda uusinta julkaisu mm. 59 Cadillacistä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-03-13 00:06 ]</font>
     
  19. Osku H

    Osku H 1st gear

    Tervehdys ihmiset !

    Tuolta Tapahtumat-otsikon alta löytyy faktaa ja yhteystiedot American Car Showssa järjestettävästä pienoismallinäyttelystä. Kipinkapin sinne kurkkimaan.

    -Osku
     
  20. VL

    VL 1st gear

    Moikkelis!

    Olen onnistunut hankkimaan itselleni AMT:n -61 Ford Galaxyn (Styline-sarjaa). Olisko Sulla Tupis tai kenellä vaan tietoa tai linkkiä, josta löytyis tämmöisestä stokkerista kuvia ja tietoa.

    IN ROD I TRUST!!!!

    t:VL

    _________________


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: VL 2004-03-18 13:12 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!