Pikkujoulut 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 8.10.2007.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Pikkujoulut järjestetään 24.11. Laittakaahan kalentereihin ylös. Luvassa vähän erilaisempi joulumenuu keskustan ravintolassa. Kirjallinen kutsu ja illalliskortin maksuohjeet tulevat postissa lokakuun aikana.
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Paikkana siis Amarillo Rotuaarilla ja ajankohta 24.11. lauantai kello 19.

    Tex-Mex-X-mas -menuu, illalliskortin hinta jäseniltä 22 euroa ja ei-jäseniltä 25 euroa.

    Ilmoittautumiset viimeistään pe 9.11. tekstiviestillä/emaililla pj:lle: kerhon puhelimeen 045-120 7721 tai sähköpostilla osha@oshary.net (osallistujien nimet ja mahdolliset erikoisruokavaliot). Tämän aikatakarajan asettaa ravintola, mutta mikäli mattimyöhäisiä ilmoittautuu, heidän täytyy sopia tarjoilusta suoraan Amarillon kanssa.

    Illalliskortit maksettava viimeistään perjantaina 16.11. Maksut O.S.H.A. ry:n tilille 145630-103789. Laita maksun viestiksi osallistuvan nimi / nimet.

    Tuo mukanasi max. 5 euron arvoinen lahja, pukki varmaan tulee meitä taas ilahduttamaan... :rotfl:
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ilmoittautuminen päättyy siis tämän viikon perjantaina.
     

Kerro tästä muillekin!