Pikkujoulut 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 31.10.2010.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Hot Rodders Kuopio pikkujoulut 11.12.2010, alk. klo 18
    Ohjelman tarjoaapi livemussiikki - joulu pukki laulaa vai kuka, siitä lissee myöhemmin. Toivottu ja rakastettu karaoke tarjoaa jokaiselle kultakurkulle mahdollisuuden ilahduttaa muiden iltaa. Ja jotta jaksaisi tonttuilla, on tarjolla suhteellisen perinteinen jouluruokatarjoilu. Ohjelmistossa myös pullonheitto kilpailua, jossa ei sua heitellä pulloja.

    Tervetulloo viihtymään!
     
  2. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Kinkerit on jo oooooooooooooovella elikkäs huomenna veetään possua naamaan :lol: Tänä iltana kaikki kynnelle kykenevät tallille siivoilemaan paikka juhlakuntoon ja miksipäs ei pientä treeniä huomista ajatellen
     
  3. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    tännään se on!ei muutaku lakki päähän ja tonttuilemaan. :rotfl:
     
  4. K_1

    K_1 1st gear

    Kivat kinkerit oli kiitoksia järjestajille. Vaikka kasin aikoihin poistuttiin. Kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!