Pinnavanteet usasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja herrakani, 30.7.2003.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    EBay:stä mitä itselläni on kokemusta, muutenkin kuin vain auton osista, niin lähes järjestään maiden rajojen yli jos porukka lähettää jotain, niin paketissa on aina lyötynä "Gift"-merkintä :smile: Aina on tullu paketit suoraan lähipostiin, ilman mitään ylimääräisiä kuluja :smile:

    -JJ-
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuo "gift" on asiakirjaväärennös ja tuomio sen mukaan.. koita tilata vanteet "lahjana" USAsta ja haetkohan ne muualta kuin tullista.. :wink:
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Jos katsotaan asiaa toisella tavalla, niin sähän annat ensin kaverille lahjaksi rahaa, ja tää kaveri vastalahjaksi lähettää sulle jotain vanhoja romujaan. Kyse ei ole kuitenkaan liiketoiminnasta.
     
  4. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Piruako se tullin asia on ihmetellä miten yksityishenkilöt asioitaan hoitaa...jos Bob the Builder haluaa lahjoittaa vanteet, niin minkä se tullimies sille voi? Etenkin jos vanteiden arvo on lahjaveron rajojen alapuolella :wink:

    -JJ-
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Piruako se tullin asia on ihmetellä miten yksityishenkilöt asioitaan hoitaa..."

    On se niiden asia, ne tekee sitä työkseen. Ei huvikseen, etkö tietänyt? Mm. kerätä valtion kassaan tilitystä tullimaksuista ja ALV:sta. Jollet millään suostu noita maksamaan vaan ennemmin filunkkia, niin ota huomioon, että ne samat kulut sisältyy jo kaikkiin suomalaisista varaosaliikkeistä ostamiisi osiin. Ne hinnat on vaan piilossa siinä, noissa itse tuomissa osissa ne näkyy. Kehottaisin lopettamaan koko harrastuksen, jos ei halua ja voi maksaa koskaan mitään.
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    Sanoppa herra nimetön, kuka myy vaikka etelä-hämeen alueella 14" x 7" pinnavanteita, nippelit kultaa, kuusikulmainen spinneri, 100 pinnaa.
     
  7. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    "Kehottaisin lopettamaan koko harrastuksen, jos ei halua ja voi maksaa koskaan mitään."

    Toihan on ihan huono ajattelutapa, onhan se nyt parempi että ne pinnavanteet pyörii jengin autojen alla, pieni vilunkipelihän kuuluu erityisesti lowridermeininkiin... :grin:
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Jos kotiinpäin vetämisen katsoo valtio oikeudekseen, niin turha kuvitella etteikö kansalaiset ottaisi mallia ja yrittäisi pientä filunkia myös :wink:

    -JJ-
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oli ihan pakko heittää kuittii väliin..
    Eli JJ on iha oikees en mä kieroks syntyny kävin peruskoulun ja lukioo ja opettelin parhaalta.. verokarhulta..

    Finnish Corkscrew Association
     
  10. lesabre

    lesabre 1st gear

    Tullissa tahtovat välillä erikseen jonkin dokumentin siitä että kyseessä todella on gift eli lahja.Tämä dokumentti voi olla vaikkapa kortti taikka sähköposti-viesti jossa lähettäjä Bob the Builder onnittelee vaikkapa syntymäpäivän johdosta.Tälläisen dokumentin vaativat ainakin minulta viimeksi kun kävin amerikanauton osia tullista noutamassa..
    Eli mahdollisimman hankalaksi lahjan "vastaanottamistakin" yritetään viranomaistahon puolelta ilmeisesti tehdä.No, eikös se ollut lottovoitto syntyä Suomeen=) (Ja pitää nähtävästi olla kanssa lottovoittaja täällä elääkseen..)
    Ja mulle on periaatteessa sama vaikka suomalaiset varaosat liikkeet lisäisivät noi valtion veromenetykset osien hintaan(aika outoa muuten sinänsä), sillä tämän maan nykyisillä varaosahinnoilla jatkan osien hankkimista USA:sta.Tämä siitä että rahaa säästyy ja osin myös puhtaasti periaatteellisista syistä.
     
  11. bird72

    bird72 1st gear

    miten sun lähetykset tulee e-bayn kautta.UPS,DHL...Lentorahdilla suomeen?.Mä vasta liittynyt bay käyttäjäksi.Koitan saada tavarat losiin mistä kontilla tulee tavarat.Nyttenkin siellä odottelee lähtöä tarvikkeita.
     
  12. lesabre

    lesabre 1st gear

    Mites toi nyt meni..Siellä on siis joku aakkosyhdistelmä jota ei ainakaan kannata käyttää(tarkoittaa muistaakseni sitä että dealeri voi käyttää kuriiria pelkästään paketin toimittamisessa postiinkin),koska se maksaa ihan tolkuttomasti. Yleensä olen myyjän kanssa sopinut,että ei mitään kiirettä ja hoitaa lähetykset mahd.halvalla=vähänkään painavemmissa esineissä merta pitkin(kestää yleensä sen 6-8:nkin viikkoa). Toisaalta kevyet pisteosat voi lähettää lentorahdilla(ei jaksa/kerkeä parin euron takia aina venata tota viikkomäärää..). Täällä on varmaan joku jolla on rautaisempi kokemus(parempi muisti)noiden aakkosyhdistelmien käytöstä.
    Itse kun tilaan vaan kahdelta eri luotto-dealeriltä niin ollaan jo saatu sovittua toimiva lähetystapa joka on halpa ja toimiva. Kannattaa muuten kysyä siltä myyjältä (mieluiten ennen kuin huutokauppa umpeutuu) mitä sen tavaran lähetys maksaa/kestää,niiden pitäis pystyä sanomaan tarkasti koskapa lähetyskuluthan ainakin omissa kaupoissani lisätään tuotteen hintaan jo ennenkuin paketti laitetaan matkalle. E-bayssähän toimii se oma maksujärjestelmä (en muista nimeä),eli sun tililtä veloitetaan kauppahinta+postikulut ja sen jälkeen paketti postiin ja odottamaan.
     
  13. bird72

    bird72 1st gear

    E-bay:stä 22,5$ alumiini venakopatkin laitoin tulemaan kontissa muiden tavaroiden mukana.Myyjä oli losissa vai vie ne suoRAA firmaan jossa lähtevät aikanaan suomeen.

    Kannattaa kuitenkin katsoa ettei toispuolelta usaa tilaa vaikka shippinki ei paljoa maan sisäisesti maksakkaan.
     

Kerro tästä muillekin!