pinnoittaako kukaan 35 x 12,5" kokoisia renkaita???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 6.11.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ootteko huomannu et vieläkö jossain päin suomea saa pinnoitettua 35" x 12.5" renkaita ? pitäis elvyttää vielä vähäks aikaa ajoon yks sarja tuonkokoisia renkuloita... ihan vaan kadulle, kuviolla ei välia.
     
  2. CC

    CC 1st gear

    pari vuotta aikaa ainakin kumikorjaamo A.Elo laitilassa pinnoitti mulle 33" nakit kuorma-auton pinnalla.mangelssin vanteet+ne pinnatut kumit, alle 100 grammaa punttia per rengas,se oli hämmästyttävän vähän.
     
  3. suburber

    suburber 1st gear

    Kyllä lupasivat tuolla Elolla pinnata 35''set, tosin vannekoko 16,5 aiheutti empimistä...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitti infosta, nro löytynee tuolla nimellä tiedustelusta...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    480€ alle laitettuna... sen verran kustansi kaverille 32mm kuviosyvyyttä omaavat kuormaautopinnat 33X12.5 palloihin, omanikin olis onnistunut vaikka olivatkin 16.5:t, muttakun oli noi rungot niin huonot ettei kannattanut. ja firma oli paikallinen euromasteri...
     
  6. Duramax

    Duramax 1st gear

    Eipä kannata paljon pinnata kun uuden Bfg all-terrain sarjan saa 510 euroon tasapainotettuna ja allelaitettuna :soosoo:
     
  7. illi

    illi Gearhead

    .....ja paikka oli ilmeisesti salainen ja renkaan koko tai olla sama vai oliko 235/75/15..... Eikös sen vois laittaa sillai että tiedosta olisi muillekin hyötyä vai loppuvatko nuo kesken sieltä liikkeestä?
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    riippuu vähän mitä haluaa... et saa kaupasta semmosella pidolla varustettua BFG:tä mitä noi pinnoitetut tarjoaa talvijäätiellä, etenkin kun siihen latoo parisataa K-A nastaa/rengas, eipä ole saamassa niitä normiin All-terrainiin... et siinä mielessä toi 510€ on vielä aika kallis...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vaan kyllä kuorma-auton pinta talveksi ne nastat vaatiikin...
    Itselläni oli 32 x 11,5 kuorma-auton pinnalla yhden talven. Onneksi jo seuraavana kesänä yksi niistä hajosi ja ostin pehmeämmästä kumista tehdyt renkaat (Bf Goodrich) joissa pitoa oli ilman nastojakin.
    Kesällä kyllä se kuormuri-pinta oli ihan kiva maantiellä ja helpossa maastossa pitävä, mutta talvella ei pitoa ollut muuten kuin kuivalla lumella jos ei alla ollut jäätä.
    Kesälläkin kura (ihan tavallisella puolimärällä pellolla) tukki kuvion turhan herkästi.
    Vaati myös melko krkeat ilmanpaineet että oli maantiellä hyvä ajaa ( n. 3,5 kg).
     
  10. Kelju.K

    Kelju.K Gearhead

    130€ / kpl pyysi A.Elo 33x12.5x15 pintauksesta. ( n.3 viikkoa sitten kun tiedustelin...)
     
  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pinnoitutin Elolla 33x12.5 gummit joskus ja yksi oli mennyt jotenkin vituiksi koska siihen piti tehdä 300g puntti. Muuten ne oli ihan hyvät ja vielä jopa kohtalaisen pyöreät! Pinnaksi tuli joku nokian vetopyöräpinta joka oli lumella ehdoton! Kaveri ei meinannu päästä mun tallin pihalta pois Mud Terraineilla vaikka oli 4-veto päällä ja ite ajoin pelkällä takavedolla perässä!

    Eikä ne mulla ainakaan nastoja tarvinnu! vaan telveksi pienemmät paineet niin pitoa riitti.
     
  12. suburber

    suburber 1st gear

    No ny! Tämä ratkaisi, kyllä viän 35:set Elolle. Täällä, ja PS.comissa olen pitkään seurannut pinnotus keskusteluja, nyybit sun muut vieraat ei ole tykänny, mutta jos (muistaakseni) Jare ja Mudracer kehuu, niin kyllä varmasti kelpaa mullekin! Et muista Mud, olisko ollut Noktop 21??? Sellaista ehdottelivat...
     
  13. Duramax

    Duramax 1st gear

    Ei ne oo loppu mutta ainakain mä jouduin hetken odottamaan että ne tuli uulemma ruotsin puolelta ja sitten paikat 520 e ja paikka oli Autotek Vantaa/Petikko ja tasan 500e sain väännettyä offi varusteesta ja paikka on Helsinki Herttoniemi joten ei muutakun kaupoille ja sorry kaikille että en heti älynnyt laittaa mestoja ylös :oops: mutta kun n toi sama pää kesät talvet niin... :eek:
     
  14. illi

    illi Gearhead

    kiittää ja kumartaa...
     
  15. Luppa

    Luppa 1st gear

    Ainakin minulle sanottiin Bf:stä että menee kuulemma aika pitkään kun ne ovat loppuneet suomen, ruotsin ja muiden maiden(missä niitä ikinä myydääkään) varastoista että menneepi tehdastilaukseksi jenkeissä....
    :(
     

Kerro tästä muillekin!