pintaruoste...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja BigBlockHead, 15.2.2006.

  1. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Noniin, ehdotelkaapas mikä olisi kätevin ja paras tapa poistaa pintaruoste ja vanha maali vahingoittamatta peltiä?
     
  2. Harri

    Harri 1st gear

    Tämä ns. tummaihoisen tukka, poistaa roinat mutta pelti jääpi puhtaaksi 8) , seuraile vanhoja topicceja, siitä on ollut useamminkin juttua mm täällä
     
  3. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

    No mites ku pitäis poistaa ruoste mut maali pitäis jäädä ehjäks?
     
  4. bwheel

    bwheel 1st gear

    Muutamia vuosia sitten poistin grojetillä hiacen liukuoven kiskon alle kertyneet ruosteet. Ruosteet olivat olleet siinä paikoillaan jo muutaman vuoden. Ne ruosteet lähti varsin vähällä työllä pois ihan käsityönä trasselilla hinkkaamalla.
    Käsittelyn jälkeeen maalipinta loisti niin kirkkaaasti, että päätin puunata koko auton. Siinä olikin isompi homma, mutta kiiilottamiseen meni kaikkiaan noin kaksi tuntia. Grojetti sisältää myös vahan.

    Edit: Auto oli tummansininen. Valkoista väriä ei taida saada takaisin muuten kuin myllyttämällä.
     

Kerro tästä muillekin!