Pitääkö ilmaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Over the hill, 3.10.2021.

 1. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  Tuli haalittua talvirenkaita varten käytetty alumiinivannesatsi. Nätit, ja myyjän taholta vieläpä hyvin puhdistettu. Vanteista on kuitenkin puhdistettu vanhan rengasrasvan jäänteet ja mitä muuta sitten on ollutkaan jäljistä päätellen ilmeisesti pyörivällä teräsharjalla. Ny rupesi mietityttämään, pysyykö ilma sisällä ko. käsittelyn jäljiltä? Uskoakseni pysyy, mutta kuuntelen mahdollisia eriäviä mielipiteitä.
   
 2. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Pysyy. Rengasliikkeissä on myös sellasta liimaa millä voi viel varmistaa jos epäilyttää.
   
 3. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Mulla on motskarissa aluvanne johon oli edellinen omistaja laittanut sisärenkaan, tubeless vanne kuitenkin. Kun vaihdatin gummeja sanoin että vaihtaa sisägummin , jos siinä sellaista tarvitaan. Aina ne sen laittoi.
  Sitten kun aloin ite vaihtaan renkaat niin rapsutin sen pinnan vanhasta kumista ja paskasta juurikin porakoneeseen laitettavalla teräsharjalla, hienolla paprulla viimeistely. Asennuksessa rengasrasvaa. Hyvin pysyy ilmat.
   

Kerro tästä muillekin!