1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Pitävämpää katurengasta?

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja fsvaasam, 16.4.2018.

 1. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Rupeaa BFG:t lipsumaan liikaa niin pitäisi takafillarit vaihtaa pitävämpään malliin. 255/60/15 koossa varmaan jotain löytyy. Mikä mahtais olla hyvä ettei joka liikennevaloissa tarviis jäädä sutimaan, kokemuksia? Semisliksikin käy.
   
 2. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Kun ei oo kokemusta niin mietityttää erot renkaiden runkojäykkyydessä jos BFG:t eteen jättää. Samoin kulutuskestävyys, jos jollekkin mikkihiiri / hoosier linjalle lähtee. Ja hintaluokka.
   
 3. LUM-1

  LUM-1 2nd gear

  sullo vaa liikkaa voimaa :poff:
  mulla -68 Camarossa Hoosier Qtp 27x10,5 joka aika lähelle 255/60/15 sopii manuaaliin paremmin kun radiaalisliksi, voimaa 950nm ja 763hp ja eihän noilla tuhansia aja mut uusia saa kaupasta :rotfl:
   
 4. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  No onhan se viritys vähän mennyt hukkaan jos ei saa voimaa tiehen :) pitänee syventyä tarkemmin aiheeseen ja kokeilla.
   
 5. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Jos aavistuksen leveämpi menee alle (275/50R15) niin omassa on toiminut Nitton NT555R aivan loistavasti. Ajettavuus on yllättävän hyvä ja renkaan pito kadulla todella hyvä.
  Omani ei oikein ota pitoa katurenkailla ja vaikkapa M&T semi DOT rättirenkaillakin vielä luistaa suoralla kaasulla laittomille nopeuksille, pitää tuo Nitto (manuaalivaihteinen) niin hyvin että sietää kakkosella jo täyden tehon omassa lossissa vaikka M&T DOT luistaa vielä neljän hengen kuormallakin. Ja ajettavuus on aivan eri planeetalta.
  Kuuleman mukaan tuo Nitto kestää aavistuksen ajoakin, tosin ei mitään varsinaisen katurenkaan lukemia mutta kuitenkin.

  Omani on tosin kokoa 325/50R15, mikä hieman helpottaa pidon saamisessa. Ja alusta on rakennettu äkkilähtöä miettien.

  https://www.nittotire.com/competition-tires/nt555r-dot-compliant-competition-drag-radial-tire/
   
 6. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Mulla on novassa vakio pyöräkotelot ja aika matala auto, niin 255 on ihan maks leveys jos ei perää korota. Vanteetkin tuli tehtyä siten että saa renkaan ihan keskelle koteloa.
  Jotain radial rengasta ajattelin kyllä. Toki kun kumiseosta pehmennetään niin aina kulutuskestävyys kärsii. Jos nyt kaks kesää kestää niin oisin onnellinen.
  Taitaa kaikki street radiaali tyyppiset renkaat pestä pidossa nuo BFG radial T/A:t mennen tullen ja ei mulla voimaakaan ole kovin yli 4 sadan.
   

Kerro tästä muillekin!