Pitkä laakeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Ck, 21.1.2008.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Joo, ei vissiin oo amerikan billybobilla taas ollu silmät auki kun on laakereita tehny. Tai mexicon Jose ne kyllä varmaan teki.

  http://varpunen.sigmatic.fi/~ck/moottor ... aakeri.JPG


  Köyhällä ei oo varaa ostaa halpaa mutta kun ei nää edes ollu halvat. Seuraavalla kerralla laitan ne halvimmat. :rotfl:

  Speed-Pro Competition Series Bearings
  Our B100 babbitt material is used in ultra-high-performance rod and main bearings for blown-fuel and alcohol engines that require high “embeddability” and conformability.
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mitä sille käy kun vedät kiinni ja mittaat? Ei toi kuva mun mielestä vielä sinänsä mitään kerro.
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  En uskaltanu kokeilla kun tuo kangen alapää ei mee paikalleen pohjaan asti naputtelemalla edes kovaa enkä pulttien kans viitsiny vedellä. Onneks takuu toimii ja laakeri menee vaihtoon. Kaikki muut paketissa olevat laakerit meni pinnan kanssa tasan ja kanki meni just nappiin kiinni. Tätä laakeria kokeiltiin myös muihin kankiin eikä ole siis siinä vikaa.

  Saattaahan se ehkä toimiakkin? Mutta ei viitti riskeerata jos/kun jotain leviää niin se ei aina oo ihan halpaa. Varsinkaan kun oma pussi ei oo niitä paksuimpia.
   
 4. bootsi

  bootsi Gearhead

  Ylikokolaakeri, STD:n hinnalla. :rotfl:
   
 5. Ck

  Ck Gearhead

  Joo, vähän niinku pistäs rahaa pankkiin. :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!